TRIADA DNA: BLAGA – COLDEA – WANG YAN!

Pas cu pas, ancheta ”NEW DNA” privind ”GIO” Coldea înaintează către ”next level” al Justiției. Singurul care contează cu adevărat!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Pentru că nici măcar generalii cu nici ei nu mai știu câte stele și care nu au dat în viața lor barem o palmă – că de vreun război purtat fie și la adăpostul poligonului chiar nu poate fi vorba – nu ar fi putut privatiza Justiția pe persoană fizică! Fie ei și Coldea, Dumbravă și Cocoru! Fără complicitatea cel puțin tacită a celor care trebuiau să îi controleze… Să îi oprească… Să îi dea afară… Să demaște public această deja gravă vulnerabilitate la adresa securității naționale. Dar au tăcut. Cu toții! De ce? Poate și pentru că mulți, prea mulți dintre ei, de la lideri politici la ofițeri de informații, stau în același complex rezidențial de lux! Unii chiar încasând pe numele consoartelor ”paraîndărături” mascate în lefuri de directoare! Iar alții în dividende de acționare ale doamnelor!

DIVIZIA INTERNĂ a ASI fiind deja în posesia documentării noului dosar ”ALK”! Unul mult mai exploziv decât cel al lui Hideg!

Numai că, strict pentru a nu ”speria vânatul din Pădure” încă din această fază a anchetei procuroarei Mihaiela Iorga Moraru, nu vom da drumul la nume, prenume, CNP-uri, înregistrări audio și filmulețe. Doar până când însă ”dinamica operativă” a anchetei ne-o va permite, desigur…

Până atunci însă, audierea ”martorului ION”, la sediul central al DNA, are o însemnătate mai mare și decât dacă Elena Udrea s-ar ”pocăi” la Târgșor! De ce? Pentru că legendatul ”ION” nu este doar cel care poate adeveri sau nu informațiile din ultimele denunțuri. Sau cel care poate duce direct la Coldea… Indiferent că infirmă sau confirmă apartenența sa la servicii. Da, la servicii… La plural! Structura contrainformativă ai cărei ofițeri pe deplin acoperiți încă nu pot uita sau mai ales ierta cum l-au scăpat pe ”Ion” odată cu intrarea acestuia, în plin viraj, cu autoturismul cu care se deplasa din Portul Constanța Agigea Sud, direct în curtea Ambasadei Chinei de pe Șoseaua Nordului fiind gata să pună pe masa beneficiarilor legali raportul privind ”tripla apartenență” a acestuia. La fel ca în strămoșeasca lui TRIADĂ!

Și dacă tot a venit vorba de TRIADĂ, DIVIZIA INTERNĂ a ASI poate confirma astăzi că din dosarul inițial privind ”GAȘCA NEBUNĂ” a lui Coldea va fi disjuns un altul. Unul bazat de asemenea pe înregistrări. Realizate, de această dată, nu prin birouri, ci în aer liber. Pe marginea Lacului Herăstrău. Acolo unde WANG YAN – ”ION” își ”făcea pașii” alături de un ofițer acoperit de informații. Documentat cu tot cu ”structura mamă” de care aparține, deși de multă vreme acționează sub ”steagul fals” al unei alte structuri de forță. După care același intermediar își făcea pașii alături de ”Buldog”! Nu, nu de câinele său… Ci de Vasile Blaga!

Astfel că, țineți minte aceste trei nume! Florian Coldea! Wang Yan! Vasile Blaga! Ordinea este aleatorie… Ca și cea a trimiterii rechizitoriilor către instanțele de judecată. ”Culmea culmilor” fiind însă ca acestea să ajungă tot la Camera Preliminară a judecătorului Bunea Gabriel Constantin! Știe fostul student al lui Doru Trăilă de ce… Mai ales că, dacă ”strănută” unde ”nu trebuie” chinezul Wang YAN – ”ION”, nu doar că răcește, dar face COVID instant jumătate de sistem!

Cum însă ASI este o platformă de intelligence editată de către o companie sută la sută americană, chiar nu avem de ce să fim ipocriți. Astfel că îl îndemnăm public pe Wang să se ”trateze” ca și data trecută… Știe el unde, cu ce  și mai ales cu cine…

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

Alina Gorghiu
DEVORATOAREO! TOT PRIN SPATE? PÂNĂ LA CAPĂT?

Cătălin TACHE

AU COMBINAT-O la 80 de ani! LA EA SUNT BANII lui BOC și VIDEANU!

Cătălin TACHE

Șeful STS, PRINS CU VIBRATORUL LA GURĂ pe ZĂGAZULUI, la PARTER!

Cătălin TACHE

ȚIRIAC, OMUL BND! SEHR GUT, COLDEA!

Cătălin TACHE

KARMA: MÂNA LUNGĂ a SIE te-a ajuns!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.