TOBĂ, SACRIFICAT de COLDEA!

Așa după cum dezvăluiam chiar ieri, Vasile Dîncu ”s-a dus bou” la Palatul Cotroceni și ”s-a întors vacă”!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Adică i-a stricat somnul de înfrumusețare lui Klaus Werner pentru a îi cere acceptul de a fi numit director al Serviciului Român de Informații și s-a trezit ”cap pe lista neagră” a structurilor contrainformative care avertizează că, de această dată, ”curățenia” din sistem trebuie să fie una pe termen lung. Adică pe cel puțin zece ani, cât vor dura cele două mandate prezidențiale cumulate care se anunță a avea același beneficiar.

Și cum un ”ghinion” nu vine niciodată singur, ”domn profesor” nu doar că s-a lins astfel definitiv pe bot de grandomania sistemică de care suferea, dar va trebui să completeze, la rândul său, o altă listă. Și anume cea a clienților ”buni platnici” pe care i-a recomandat spre ”optimizare” Cabinetului lui Trăilă!

Florian Coldea făcând ceea ce știe el mai bine pentru a își ”optimiza”, la rândul său, șansele de a se ”auto-suspenda” din LOTUL DUMBRAVĂ… Și anume FACE HORA MARE! Aruncând în ”ventilatorul” procurorilor toată ”haznaua” informativă aflată la dispoziția sa! Astfel că nu are nicio greață în a transmite, pe canalele subterane de care încă beneficiază, că în niciun caz nu va fi tocmai el cel care ”să stingă lumina” statului ticăloșit.

Astfel că solicită nu doar audierea tuturor celor care au ”beneficiat”, pentru ”prețul corect”, de consultanța ”GĂȘTII NEBUNE”, dar și a ”prestatorilor de servicii” implicați! Primul dintre aceștia fiind chiar fostul șef al Poliției Române și ministru de Interne, chestorul Petre Tobă!

Cel care, deși a crezut că ”scapă turma” după ce a părăsit, pentru a face pe bunicul, firma care asigura ”consultanța albaneză”, poate descoperi acum, pe propria piele, că ”brațul lui Coldea” este mai lung chiar decât cel al legii românești.

Și uite cum procurorii Secției a II-a trebuie să facă de acum față unei noi provocări judiciare. Cea de a descoperi dacă Petre Tobă a părăsit sau nu ”de bună voie și nesilit de nimeni” firma care asigura consultanța din Albania sau a fost ”scuipat ca o măsea stricată”, pentru că nu își mai asuma ”fișa postului”… Și astfel se va stabili și dacă acesta va fi ”sacrificat” sau ”crucificat” de către ”șarpele de dudău” care încă este Coldea.

Chestorul Petre Tobă nefiind însă nici primul, dar nici ultimul fost ministru de Interne al cărui nume apare în ițele ”câmpurilor tactice” optimizate de către generalii Dumbravă, Cocoru și Coldea. Mihai Fifor fiind următorul dintre ”optimizații” care trebuie să ”mulțumească”, ÎN SCRIS, pentru ”norocul care a dat peste el” în dosarele care îl vizau. Mai ales cele din fruntea Ministerului Apărării Naționale. Sau din vremea când consilierul lui Dăncilă îl alerga – LA PROPRIU! – prin holurile Palatului Victoria!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.