ȚIRIAC, OMUL BND! SEHR GUT, COLDEA!

Da, iată că așa după cum anticipam, ”Florică al nostru” chiar nu are chef de statuie în față la Știrbei Vodă. Sau să facă pe eroul…

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Mai ales atâta timp cât ”ușița” condamnării cu suspendare rămâne încă întredeschisă… Așa că, ”SEHR GUT”, Coldea!

Drept urmare, după ce chiar ieri avertizam cu privire la primele ”bife” deja efectuate pe lista legendaților ”agenți de legătură ai DGSE-ului francez și BND-ului german” ale căror mai mult combinații decât afaceri au fost ”optimizate” direct de către generalul Florian Coldea, astăzi putem trece la next level al dezvăluirilor…

Bundesnachrichtendienst… Da, am recepționat inclusiv mesajul că nu este indicat să pomenim acest nume. Cel al Serviciului Federal de Informații subordonat direct Cancelarului Germaniei. Cum însă Analize Strategice și Informații este, totuși, o platformă de intelligence editată de o companie sută la sută americană și cu filiale la Miami, Washington, New York și Londra, uite că nu mai poate DIVIZIA INTERNĂ a ASI ROMÂNIA – SUA de avertismentul BND! Și de agenții lor de legătură prin care ”Coloana a cincea săsească” a subordonat, mai ales de-a lungul celor două mandate ale președintelui Klaus Werner Iohannis, nu doar bună parte a economiei românești, dar și chiar a întregului sistem de securitate națională.

Mai ales că, între timp, DIVIZIA INTERNĂ a ASI a intrat și în posesia întregului Raport – cel de 108 pagini ! – de Audit ROLAND BERGER de la TAROM! Compania națională de stat care nu este în stare să zboare peste Ocean și nici măcar în marile Capitale europene. Care nu este în stare să ofere un covrig și o apă miilor de călători care dorm de câteva zile pe holurile oricum supraaglomerate ale Aeroportului Otopeni. Un aeroport pe care cel mai influent jucător nu este nici statul român, nici serviciile secrete românești sau sindicatele românești. Ci doar LUFTHANSA! Compania germană care, pas cu pas, se îndreaptă vertiginos spre ”înghițirea” neputinciosului TAROM!

De ce este LUFTHANSA cel mai puternic jucător de pe Otopeni? În primul rând ar trebui să îi mulțumească ”miliardarului BND” Ion Țiriac! Iar acesta bunului său prieten și consultant Florian Coldea!

Da, da, uite că se știe și asta! DIVIZIA INTERNĂ a ASI ROMÂNIA – SUA având nu doar Raportul ROLAND BERGER, cel care explică pe deplin de ce se află TAROM în halul în care se află… Și din care astăzi prezentăm doar o primă pagină, pentru a se ști că este deja pe deplin securizat la filialele noastre din SUA și UK!

Dar și adevăratele contracte de consultanță care contează pentru destructurarea ”GĂȘTII NEBUNE” a generalilor Coldea, Cocoru și Dumbravă. Pentru că la avocatul Doru Trăilă ajungea doar ”mărunțișul” unor contracte de ”optimizare” de până într-un million de euro! ”Grosul” imperiului financiar al generalului Coldea venind din contractele directe de consultanță cu gigantice companii germane și franceze. Desigur, prin intermediul unor miliardari interpuși precum un Ion Țiriac care nici măcar ”STEJARII” nu i-a ”sădit” de unul singur! Ci cu banii altora… Dintre care unii au ajuns apoi, ghinion, direct ”la suferință”…

Astfel că românii care dorm pe jos prin Aeroportul Otopeni au dreptul să știe de ce au fost abandonați. Și de ce niciun înalt funcționar sau demnitar nu îndrăznește să ia atitudine. Pentru că și ei au fost avertizați să nu pomenească cele trei litere… BND!

Iată însă că, ghinion, DIVIZIA INTERNĂ a ASI GLOBAL USA nu doar că nu se va feri să amintească rolul BND în acapararea TAROM. Dar îl și va documenta pe deplin. Începând de la instalarea timișoreanului Werner Wolff în fruntea TAROM și până la ”detonarea” listei consultanților cei de taină, mai ales a celor din servicii, ai ”BND”-istului Ion Țiriac!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.