SAMSARII DE PROCURORI! VINE NUCLEARA DNA!

Gata, suntem în posesia tuturor înregistrărilor audio–video și mai ales a documentelor oficiale care vor destructura cea mai ocultă ”Frăție” din Justiție! Cea a ”SAMSARILOR DE PROCURORI”!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Documente pe care, până la iminenta lor publicare EXCLUSIV în ASI, le-am ”depozitat” și la noile filiale ale DIVIZIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI ROMÂNIA – SUA din Washington și New York! Dar nu neapărat pentru că procurorul de caz din acest cutremurător caz – cu totul altul decât cel al lui Cătălin Hideg, trebuie precizat de la bun început! – a fost AMENINȚAT CU MOARTEA, în propriul birou! La fel ca și unul dintre ofițerii de poliție judiciară care a îndrăznit să bată la ușa ”SAMSARILOR DE PROCURORI”.

Dar, uite că barem să se știe că înregistrările se află nu doar la București, dar și în Birourile ASI GLOBAL USA din Miami, Washington și New York!

Dincolo însă de amănuntele absolut halucinante cu privire la cum SE FURĂ – că nici măcar preluare ostilă nu este! – o afacere de zeci de milioane de euro a unui om de afaceri român de către ”PROCURORII FĂRĂ CHIP”, important este că, de această dată, deja procedura judiciară nu doar că a fost pusă în mișcare, dar s-au luat și primele măsuri punitive împotriva ”FAMIGLIEI” celor mai temuți procurori!

Nu, nu este vorba de cazul Hideg… Adamescu… Sau Condrea… Ci de unul gata DOCUMENTAT și PROBAT!

Și pe lângă care ”câmpul tactic” al unui Dumbravă veșnic șprițuit deja pare un ”pistol cu apă” pe lângă ”tunul” dat de către chiar un procuror al… DNA!

TIC – TAC…  

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

Alina Gorghiu
DEVORATOAREO! TOT PRIN SPATE? PÂNĂ LA CAPĂT?

Cătălin TACHE

AU COMBINAT-O la 80 de ani! LA EA SUNT BANII lui BOC și VIDEANU!

Cătălin TACHE

Șeful STS, PRINS CU VIBRATORUL LA GURĂ pe ZĂGAZULUI, la PARTER!

Cătălin TACHE

ȚIRIAC, OMUL BND! SEHR GUT, COLDEA!

Cătălin TACHE

KARMA: MÂNA LUNGĂ a SIE te-a ajuns!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.