S-A SPART BUBOIUL!

Pot ”brunetele”, ”blondele” sau ”roșcatele” mai mult ”vopsite” decât acoperite ale sistemului să navigheze toată noaptea, mai ceva ca pe ”XHamster”, că atoateștiutorul ”Google” tot asta le va indica!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
coldea

Și anume că, pe 16 APRILIE,  ASI ROMÂNIA – SUA a dezvăluit în premieră, prin ”Lovitura” titrată chiar ”PUIU și COLDEA, SCOȘI PE INTERVAL la DNA”, că ”s-a spart buboiul” câmpurilor tactice din Justiție. Și că deja nu mai reprezintă un secret pentru nimeni nu doar existența ”perceperii taxelor de șmecherie” din Justiție, dar și ”prețul corect” al acestora!

Insistând astfel că procurorii anticorupție nu mai au decât ”să rezolve problema împărțirii a 22.000.000 de euro la 5”.

Am nimerit-o…? Am ”diseminat informația”…? Contează tot atât de puțin ca și satisfacerea curiozității ”ofițerilor de legătură” dacă suntem ”bugetați” sau ”grantuiți” de americani…

Pentru că, în fond și la urma urmei, ASI ROMÂNIA – SUA este editată, oficial, de o companie sută la sută americană! Și de aceea vom și spune ”ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT”!

Astfel cum, pe 16 APRILIE, avertizam cu subiect și predicat că ”SE FACE COADĂ LA DNA”! ”LOVITURA” din 16 APRILIE fiind încheiată cu un alt avertisment bazat pe analiza DIRECȚIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI ROMÂNIA – SUA…

”Odată cu creșterea semnificativă și pe zi ce trece a prezenței americane în România se „minează” și „tunelurile subterane” ale ultimelor ”Fâșii” din Justiție, servicii secrete și alte instituții de forță! Mai ales că nu doar Moscova, dar uite că nici Washington-ul nu crede în „lacrimile de crocodil” ale unora ca Puiu sau Coldea. Cea mai bună dovadă fiind chiar scoaterea lor pe intervalul DNA”!

Și ”minunea” anunțată ”marțea neagră” trecută uite că tocmai are loc! Însă este de-abia ”începutul sfârșitului”… Tot în urmă cu o săptămână dezvăluind și că ”nici măcar scoaterea pe intervalul contrainformativ a miliardarilor – da, da, la plural! – Puiu Popoviciu și Florian Coldea nu va fi ultimul nivel! Pentru că se va trece și la next level! Cel care contează cu adevărat! Că doar identificarea „protejatului” H.G. chiar este un succes imens al celor care nu au uitat că au depus jurământul militar doar în fața statului român! Documentarea urmând a fi fructificată la maxim! Mai ales că am obținut și documentele audierilor secrete ale celorlalți doi martori, D.B. și D.V. Dintre care unul încă în activitate…”

Apoi, pe 19 aprilie, avertizam și asupra unui nou front deschis pentru ”deminarea câmpurilor tactice” ale Justiției. Pomenind, deloc întâmplător, despre ”consilierul în rele Boștină”…

Astfel că azi, lăsând altfel inerentele orgolii profesionale deoparte – ținând cont strict de miza uriașă a fructificării acestei anchete în derulare! – nu putem încheia decât făcând un apel la toți ”fermierii” de pe ”câmpurile tactice” să nu se mai înghesuie la coada de la DNA. Că le va veni și lor rândul…

coada-DNA

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.