Puiu Popoviciu, REȚINUT în RĂZBOIUL MILIARDARILOR!

Da, poate părea o ”eroare tehnică” diseminarea informației că zilele miliardarului Puiu Popoviciu nu sunt chiar atât de ”roz” pe cât se rostogolesc informațiile de la Londra.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Gabriel Popoviciu

Și nu ne referim aici în niciun caz la combaterea situației juridice din dosarul în care judecătorii Curții de Apel București au decis suspendarea pedepsei de 7 (șapte) ani de închisoare pe care miliardarul Puiu Popoviciu a primit-o în Dosarul ”Ferma Băneasa”. Dosar care a fost retrimis spre judecare ”de la zero”…

Ceea ce duce, automat, și la risipirea ultimelor rămășițe de emoții de altfel pe deplin omenești cu privire la posibila sa extrădare.

Certă fiind și o altă decizie a aceleiași Curți de Apel București. Instanță care a constatat ca fiind ”încetat de drept” sechestrul pe terenurile din Băneasa. Și chiar dacă această ultimă decizie nu este una definitivă, noua orientare a CAB a dus inevitabil la creșterea substanțială a chiriilor percepute în zonă.

Oricum, pe frontul nevăzut al Justiției din România, ostilitățile decurg nesperat de bine pentru ”fugarul de la Londra”. Cel mai probabil, noul ”flux” al deciziilor judecătorești urmând a curge în același sens favorabil miliardarului Puiu Popoviciu.

Numai că, după cum foarte bine o știe și acesta, descinderea de săptămâna trecută de la București chiar nu are de ce să îl liniștească… Mai ales că s-a vorbit și despre el! Însă nici măcar aceasta nu trebuie să fie principala îngrijorare a omului de afaceri Puiu Popoviciu. Cel care poate ar fi trebuit să se gândească de două ori înainte de a deschide, fie și ”pe șestache”, capacul unei ascunse ”Cutii a Pandorei”… Mai ales că nici măcar restul adevăraților miliardari români – ci nu cei ”de carton”, care se umezesc la prima ”ploaie cu jet” a procurorilor! – nu au de ce să fie părtași la ”dezghețarea” unui astfel de conflict ”fratricid”. Din care absolut toată ”lumea bună”, fie ea din Londra, Dubai, Elveția, nordul Italiei sau Coasta de Azur ar avea doar de pierdut.

Astfel că, totuși, înainte de mult visata reîntoarcere în țară, Puiu Popoviciu s-ar putea dovedi ceva mai REȚINUT în ”Războiul Miliardarilor”. Nu de alta, dar să nu își arate adevărata față și ”Partenerul Radu Dimofte”… Cel pe care nu l-a ”vânat”… Ci doar a ”speriat vânatul”… Că doar așa se întâmplă atunci când greșești ”Fan Curier” -ul…  

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

 

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.