PREOT TORTURAT DE SERVICII!

Nu, de la bun început vă avertizez să nu mai recurgeți și de această dată la justificativa ”placă” despre ”nu avem ce face, că așa ne-au pus americanii”!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Longhin Jar

Să nu îndrăzniți! Barem de această dată, când americanii de-abia ce au plecat de la lansarea proiectului ASI România – SUA! Acolo unde atât Kevin Billings, cât și Mark Isaacson, asociații noștri parteneri, ne-au avertizat să nu facem ”greșeala americană” a ultimilor ani. Și dacă sunt probleme de discutat, atunci să le discutăm! Să forțăm chiar confruntarea de idei!

Exact ceea ce vom face astăzi! Astfel că îi somăm pe ”marii bărbați de stat” de la București, fie că se cheamă Iohannis, Ciucă, Ciolacu, George Simion, Cătălin Drulă sau chiar Șoșoacă, să se intereseze barem de urgență de soarta preotului român Longhin Jar!

Cel asupra căruia tocmai ce a avut loc o nouă tentativă de ”asasinat etnic”! Executată de către niște minți bolnave din Serviciul teritorial de Securitate al Ucrainei! Doar constituția atletică a părintelui bucovinean și, bineînțeles, un adevărat miracol dumnezeiesc făcând ca starețul Longhin Jar să mai fie în viață!

Priviți, priviți și iar priviți fotografia cu preotul torturat pur și simplu în fața chiliei sale, în Mânăstirea unde asigură ”pâinea cea de toate zilele”, la propriu, pentru sute de copii cu probleme. Unii fără mâini sau picioare… Alții grav bolnavi… În fază terminală… Și cărora nicio altă instituție, fie ea a statului ucrainean sau a celui român nu le-a întins o altfel de mână de ajutor.

Iar dacă niște securiști scârbavnici din SBU-ul local l-au torturat astfel pe preotul Jar doar pentru ”crima” de a fi vorbit românește într-o biserică plină doar de credincioși români nu are nimic de-a face cu sprijinul acordat Ucrainei de către România! Nici cu cel militar, nici cu cel financiar sau umanitar!

Ci doar cu niște ofițerași locali ai SBU! Iar aceștia nu își vor abandona planul de a ”umple cu pământ ucrainean” gura vorbitoare a limbii materne românești până ce ”autoritățile de la București” nu vor îndrăzni să protesteze! Diplomatic… La nivel internațional… Pe firul scurt al celor două Palate prezidențiale! Să o facă oricum, dar numai să o facă! Slugărnicia giranților politicii externe a României, a guvernanților, progresiștilor și suveraniștilor români deopotrivă fiind deja complice la asasinarea preotului Jar.

Pentru că, dacă subiectul Jar nu va fi pus pe agenda publică europeană, doar asta mai urmează…

Pentru că, pe 20 noiembrie, ”Lovitura lu Tache” avertiza că ”S-a dat ordinul să îl otrăvească” pe părintele Longhin Jar! Așa cum, Dumnezeu să îl odihnească, s-a întâmplat deja cu avocatul său, Valentin Suhar… Cel care l-a apărat în fața procurorilor și judecătorilor care avansează, pe repede înainte, cu condamnarea la pușcărie a preotului Longhin Jar. Cel inculpat și judecat pentru acuza oficială că ” a slujit în biserică în limba română”!

Iar după ce apărătorului său ”i-au încetat să funcționeze simultan majoritatea organelor”, după cum a reclamat această moarte suspectă prin otrăvire chiar Eparhia Cernăuților și Bucovinei, zeci de mascați din trupele speciale ale SBU au înconjurat din nou Mănăstirea Bănceni! Acolo unde își au unicul adăpost 438 de copii grav bolnavi, îngrijiți de către călugării părintelui Jar. Cel care, după cum se poate vedea în filmulețele intrate în posesia noastră, a ieșit din nou, singur, doar cu crucea pe piept, în fața zecilor de luptători antiteroriști cu pistoalele automate în mâini și glonț pe țeavă. Cerându-le acestora, tot în limba română, să îl împuște privindu-l în ochi, dar nu în fața sutelor de orfani din Mânăstire!

Iohannis! Ciolacule! Generale Ciucă! Drulă! Simioane! Dacă tot ați furat startul campaniei electorale, aveți barem demnitatea și dați un telefon să vă interesați de soarta Părintelui Jar! Barem atât… Bineînțeles, după ce veți verifica informațiile ”Loviturii”…

Nu vă mai temeți ca de tămâie și aveți curaj! Așa cum a avut și Părintele Jar! Cel care, atunci când i s-a bătut noaptea în ușa chiliei, a deschis și a ieșit! Chiar dacă nu umblă cu bodygarzi și cohorte de SPP-iști, ca voi! Și chiar dacă acest gest profund creștin, de a deschide celui care bate la ușa ta, putea să îi aducă moartea! Agresorii lovind direct în moalele capului!

Numai că Părintele Jar încă trăiește… Alături de cei 438 de copii năpăstuiți a căror soartă a luat-o în propriile mâini… Și de o mână de români inimoși, fie ei cetățeni ucraineni sau ai ”patriei mamă”…

Însă cât să mai atârne viața unui preot doar de ”mila Domnului”…? Ci nu de intervenția fermă a autorităților române…? Cele care nu trebuie să înceteze sub nicio formă ajutorul acordat Ucrainei vecine în fața agresiunii ruse! Pentru că acest ajutor nu are nimic, dar absolut nimic de-a face cu torturarea unui preot acuzat inclusiv oficial pentru că, insist, a vorbit românește într-o biserică plină doar de români!

Astfel că, dacă nu veți da barem un telefon să vă interesați de soarta părintelui torturat de SBU, vă vom ”bombarda” noi, în ASI,cu filmulețe și fotografii cu sutele de copilași care trăiesc doar pentru că preotul Jar le este ”mamă și tată”!

De fiecare dată când veți urca pe o scenă publică… Sau când veți tăia o panglică electorală… Vă veți da ochii peste cap prin emisiunile operative dinainte plătite, cum trăiți voi și simțiți românește!

Și vă vom cere barem să nu le mai dați speranțe celor 438 de copii de la Mânăstirea Bănceni! Și să le spuneți, chiar dacă la această vârstă nu vor înțelege, că sunt condamnați doar pentru că s-au născut români! În anul 2024, abandonați de o țară mamă despre care premierul Ciolacu tocmai declara că ”nimeni nu îndrăznește să se pună acum cu România”! Că ”șeful statului” oricum nu mai spune nimic, în afară de grețoasa cerșire a unui post internațional…

Așa că verificați informațiile despre ultima tentativă de asasinat asupra Părintelui Longhin Jar! Și dacă acestea se confirmă și se vor confirma! – dați barem un telefon să vă interesați de soarta acestui bun român… Pentru că altfel nu sunteți nici demnitari, nici factori de decizie și nici bărbați de stat! Ci doar niște ”râme” politice! Și vă veți merita cu prisosință ”flegmele” pe care le veți primi – LA PROPRIU – pe stradă, după ce nu veți mai fi pe înaltele funcții pe care vremelnic le ocupați. Și pe care NU LE MERITAȚI! Dacă nu sunteți măcar în stare să conștientizați că nu am intrat în UE și NATO doar pentru ca un român să fie arestat, judecat, condamnat și torturat DOAR PENTRU CĂ VORBEȘTE ÎN LIMBA ROMÂNĂ CU ALȚI ROMÂNI!

De ce vă este frică? Dar când vă luați pensiile speciale, sporurile operative și dividendele nu vă mai este frică? Că nouă NU! Și, dacă va fi nevoie, prima transmisie ”Live Streaming” a ASI va fi de la Bănceni! De lângă Părintele Jar! Și din mijlocul celor 438 de copii bătuți oricum de soartă pe care ar trebui să aveți măcar puterea să îi priviți în ochi și să le spuneți că ”SUNT VINOVAȚI CĂ SUNT ROMÂNI”! Înainte de a face averi și a construi imperii financiare propriilor voștri copilași!

Da, știu, mesajul este prea dur… Mai ales pentru o platformă de Analize, Strategii și Informații… Dar cei care i-au dat cu ranga în cap preotului Jar cum vi se pare că au fost…?  

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.