PRĂDĂTOR SEXUAL: MASTANE, 13 zile până la PUȘCĂRIE!

Da, știu, pe 3 aprilie este Ziua Jandarmeriei Române. Așa că felicitări încă de pe acum miilor de militari care se ”încăpățânează” să mențină forța militarizată a MAI printre structurile de elită, acolo unde de altfel și îi este locul.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Alin Mastan șef jandarmerie în chiloți

Cu toate că, la ”Blestemul șefilor” care a tot lovit IGJR-ul în ultimii ani, chiar că nu este deloc ușor. Și tocmai pentru că vine Ziua Jandarmeriei, chiar nu intenționam să ”zgâlțâim șandramaua lui Mastan” înainte de 3 aprilie.

Numai că, ghinion, uite că tot se va întâmpla! Pe 1 aprilie. Și nu, nu este nicio păcăleală! Ci doar termenul stabilit de către judecătorii Curții Militare de Apel București pentru ”definitivarea” condamnării la închisoare a unui prădător sexual de la vârful Jandarmeriei. Cu toate că termenul folosit de către procurorii și judecătorii militari deopotrivă, inclusiv în dosarul oficial, este cel de ”agresor sexual”.

Așa că 1 aprilie nu este doar data la care se va face dreptate admirabilelor jandarmerițe care, de-a lungul anilor au trebuit să suporte nu doar agresivitatea infractorilor, dar și MOJICIA LIBIDINOASĂ a unor șefi cu burțile mai mari și decât… Dar și ”începutul sfârșitului” pentru încă inspectorul general al Jandarmeriei Române! ”Lover Boy”-ul Alin Mastan făcând la rândul său obiectul unui caz similar, în urma pipăirii – că în ce  avansată stare de ebrietate era, altceva oricum nu ar fi putut! – a jandarmerițelor din subordine aflate în misiune pe Arena Națională, la concertul Depeche Mode.

Atunci când inspectorul general a avut același comportament – iată că nu doar unul ”porcesc”, moral vorbind, dar și PENAL, juridic judecând! – față de angajatele din subordine!

Așa că, Mastane, ”AMR” 13… Și până când, după Ziua Jandarmeriei, îți vom da cu totul jos, în vine, ”chiloții informativi”, să îți vadă toți jandarmii inexistenta ”ruptură inghinală” cu care te-ai dat în concediu medical pe când tu coordonai ”gazarea de 10 August” din Centrul Operativ de Comandă de pe Calea Victoriei, citește aici!

Datele oficiale de identificare în dosarul penal care îl vizează pe protejatul tău, colonelul Florișteanu V. Petru Marcel. Alt ”pălincar” care însă degeaba a trecut în rezervă, că tot cu condamnare ia! Dar care, pe când era ”Dumnezeul” IJJ Maramureș, pipăia subalternele cu japca! La fel cum ai făcut tu, Mastane, la Arena Națională! Și nu numai!

Deci…

”Curtea Militară de Apel București

Informații generale

Nr. Unic (nr. Format vechi): 47/752/2023

Data înregistrării: 07.12.2023

Data ultimei verificări: 13. 03.2024

Materie – PENAL

Obiect: AGRESIUNE SEXUALĂ (art. 219 NCP), art. 32 al.1/ art.219, al. 1, 6 C.pen.; apel împotriva  sentinței penale 118/8.XI.2023 pronunțată de Tribunalul Militar Cluj, de CONDAMNARE, cu suspendare, sub supraveghere a executării pedepsei și menținerea controlului judiciar

Stadiu procesual: Apel

PĂRȚI

Nume: col(rez) FLORIȘTEANU V. PETRU MARCEL – apelant inculpat

Anonimizat 1 – intimat parte civilă

Ședințe

01.04.2024

Ora estimată: 09.30

Complet: C3 A”.

Acum nu că ne-am face mari speranțe că îi vom trezi și pe ”urecheați” din perpetua lor stare de ”il dolce far niente”, dar, totuși, poate fac un efort și găsesc câte asemănări vor ei între cazurile Florișteanu și Mastan…

”Judecătorii de la Tribunalul Militar Cluj… îl condamnă pe inculpatul colonel Florișteanu Petru Marcel, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la agresiune sexuală, la o pedeapsă de 2 ani și șase luni închisoare (…)

Declarația victimei cu identitate anonimizată… În data de (…)  am mers la biroul inspectorului șef Florișteanu Petru, care m-a înhățat de mijloc cu o mână, cu cealaltă m-a luat de față și m-a tras cu forța înspre dânsul cu intenția de a mă săruta pe gură”.

”26 iulie 2023… Generalul de brigadă Alin Ionel Mastan s-a prezentat la Arena Națională unde se desfășura concertul Depeche Mode, purtând la vedere o brățară VIP… După consumarea mai multor sticle cu bere a început să pipăie mai multe jandarmerițe aflate în zona respectivă în timpul exercitării misiunii. Ținând cont de calitatea de inspector general și șef al lor, jandarmerițele agresate sexual nu au ripostat, raportând incidentul…”

Și dacă procurorii militari nu au găsit prea multe diferențe între cele două cazuri, poate că șefii MAI ar trebui să nu își mai trimită jandarmerițele în misiuni oricum riscante și pentru care merită toată admirația noastră! Cel puțin până ce nu le asigură un comportament civilizat, ci nu unul care ar merita un șut direct ”intrafesier”, din partea unora dintre proprii comandanți!

1 aprilie… Au Mai Rămas 13 zile… 4 Aprilie, Ziua Jandarmeriei… După care, Mastane, ”JOS UNIFORMA”! Că îți dau procurorii militari ”INTERVAL”!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Dacă ai informații sau documente relevante pe care vrei să le împărtășești cu noi, te rugăm să ne scrii la adresa contact@asi-romania.ro. Contribuția ta poate face diferența în dezvăluirea adevărului!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.