PONTA, REGELE DUTY FREE!

Deja fâsâitul Dosar ”Duty Free” de pe Otopeni pare un inofensiv pistol cu apă față de ”tunul” dat de poate chiar cel mai bogat român al momentului! Dar, în mod cert, cel puțin unul dintre miliardarii de top ai României!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Viorel Victor Ponta

Și, ce este drept, inclusiv unul dintre cei mai discreți… Pentru că noul ”REGE DUTY FREE” pare deja sictirit de fostele sale pasiuni.

Așa că politica deja îi ”pute”! Și se ține cât mai departe de ea! Ceea ce, omenește vorbind este pe deplin de înțeles. Pentru că, vorba cunoscătorilor, la ce i-ar mai trebui ”sexy – balamucul” politicii dâmvovițene…? Atunci când el ar controla, după cum reiese din informațiile DIVIZIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI, aproximativ 25 la sută din acțiunile operatorului în regim ”duty free” de pe aeroport? Dar nu de pe aeroportul Otopeni! Și nici de pe alt aeroport de provincie din țară! Ci de pe aeroportul din Istanbul! Unul dintre cele mai mari din lume! Și implicit ”producător” pe măsură…

Iar numele noului ”rege duty–free” este… Victor Viorel Ponta! Da, da, chiar fostul premier social–democrat! Liderul ”mândru că sunt român”! Cel care iată însă că nu a uitat de unde a plecat… Adică din PSD. Și își face un ”hatâr de pomană” și cu Marcelică. Mai ales că acesta nu iese din cuvântul lui nea Ilie, de zici că el i-ar fi ginere! Și uite cum premierul va fi purtat la ”moaștele” vechii și încă actualei ”Înalte Porți” a cam tuturor ”marilor bărbați de stat” ai României de un Ponta gata să îl prindă din urmă pe Sebi Ghiță. Și ca bani, dar și ca ”filosofie de Naș retras”.

Victor Ponta & Erdogan

Ce este drept, poate că Victor Viorel Ponta și-ar fi dorit mult mai mult să se joace din nou de-a ”tigrul chinez”. Dar dacă nu se poate la Beijing, că iar iau americanii foc, uite că merge și la Istanbul!

Mai ales că, totuși, la cât ar câștiga de pe afacerea ”duty free” din Aeroportul din Istanbul – dacă infirmă sau confirmă este strict treaba sa pe persoană fizică – Ponta ar avea de unde să asigure în mod gratuit consultanța pentru companiile turcești care se înfruptă, felie cu felie, din ”tortul” contractelor ”transilvănene”. Acolo unde, se știe, Mili Istihbarat Teșilati turcesc și-a instalat deja capitala noului ”pașalâc” informativ, la Cluj Napoca. Odată cu detașarea operativă aici, sub acoperirea conducerii unei filiale aviatice, a unui pilot militar, fostul șef al Rezidenției MIT de la Teheran!

Și dacă este pe deplin de înțeles – dar nu și de acceptat! – complicitatea HT-ului ungar, cu totul altfel stau lucrurile cu pasivitatea deja ”capră” a ”pe deplin acoperiților DGIA”! Cei care, deși avertizați de ”băieții care nu uită și nu iartă” că, de sub Dealul Feleacului, agenții MIT au preluat controlul cel puțin financiar al tuturor ”grupurilor de la Cluj”, deja penibilii ofițeri contrainformativi ai Direcției de Contrainformații și Securitate Militară se fac că îi caută pe la… Târgu Mureș!

Și dacă vă întrebați ce treabă are Victor Viorel Ponta cu tot acest, la primă vedere, ”scenario de NETFLIX”, vă spunem noi! Aceeași pe care o are și Florian Coldea cu… Maia Sandu!

În chiar numărul următor, DIVIZIA de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI punând la dispoziție documentarea ultimei misiuni a ”maurului” Florian Coldea.

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.