PAHONȚULE, FACTURA de la C2 ESTE LA NOI!

”FOLLOW the MONEY”! Cea mai mare teamă a ”împăiatului” pus la conducerea Serviciului de Protecție și Pază de chiar ”tătuca” sistemului ticăloșit, Traian Băsescu, iată că se adeverește!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

După 19 ani în care numai el știe cu câte decapări, dar și slugărnicii a reușit să se mențină la conducerea unui SPP ”căpușat” pe persoană fizică de anturajul său, Pahonțu făcând și prima greșeală ”ÎN HÂRTII”! Una care i se poate dovedi fatală! Pentru că, la fel ca și în cazul ”consilierilor” Trăilă, Dumbravă și Cocoru, și de acum inevitabilele audieri ale ”reîncadraților civili ”colonei sepepiști” Laurențiu Guțu și Sorin Șuță chiar reprezintă ”începutul sfârșitului” pentru Pahonțu. Cel care a reușit el să îngroape până și Dosarul C.A.R., ce este drept.

Numai că în cazul ”facturării fictive” a unuia dintre noile sedii chiar că nu mai poate face nimic! Pentru că deja factura refuzată la plată de către conducerea Companiei Naționale de Investiții a intrat în posesia DIVIZIEI INTERNE a ASI ROMÂNIA – SUA!


Astfel că degeaba tună și fulgeră Pahonțu! Degeaba a declanșat, din conturile operative ale Serviciului de Protecție și Pază și cu ”sprijinul logistic” al firmelor ”agreate” Bog’Art și CONRAD ”Jihadul” mediatic împotriva conducerii CNI! Cea care a refuzat, pe bună dreptate, plata facturilor pentru lucrările astfel încă nerecepționate de la clădirea C2, cea din parcare, a noului sediu central. Cu toate că SPP-ul lui Pahonțu a asigurat ”facturarea” clădirii trecută în documente drept ”finalizată”, încă din luna iunie a anului trecut.

Doicescu

Însă Compania Națională de Investiții nu a acceptat recepționarea lucrărilor efectuate de către Bog’Art-ul cuscrului lui Băsescu, Raul Doicescu și indirect de către CONRAD-ul sepepistului Nicolae Bogdea cel cu ”Pahonțu în suflet” de un an de zile! Cele două firme de casă ale lui Pahonțu fiind informate că facturile prezentate spre decontare sunt pur și simplu ”nesimțite”! ”Umflate”! Dar uite că nu doar firmele care au reușit să ”decapeze” concurența de la acordarea contractului din bani publici asigurați din bugetul CNI au fost informate despre aceste presiuni! Dar și alte structuri! Nici nu mai contează care și de unde…

La acest moment, GUȚU și ȘUȚĂ deschizând deja ”lista” deloc scurtă a celor ”selecționați” pentru a fi citați în vederea unei ”pe depline pocăințe”. În cazul lucrărilor efectuate la sediul SPP!

Procurorii putând astfel ”fura startul” audierilor față de celălalt caz aflat în cercetări preliminarii. Cel al dotării Poligonului de la Popești-Leordeni cu ”tehnică de ultimă oră de antrenament anti – terorist” asigurată de către o firmă specializată în… borduri și asfaltări!

Și uite cum infiltrațiile care fac nepracticabile bazinele de înot sunt chiar ultimele griji pentru Pahonțu și ”succesorul la tron” desemnat de acesta, Eugen Denșorean cel cu cioc!

Așa că, Pahonțule, ghinion, facturile de la C2 sunt la ASI! Astfel că poți să o și decapezi pe Manuela Pătrășcoiu… Că tot nu te mai ajută la nimic. ”AMR”-ul până la 2 noiembrie, atunci când nu vei fi decât un alt ”codoș retras al sistemului”, scăzând deja dramatic. Pentru tine, bineînțeles! TIC – TAC…

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.