OPRESCU, ADUS ÎN ȚARĂ!

Informația momentului, cel puțin pentru inițiații sistemului, este că Sorin Oprescu va fi adus în țară pentru a își ispăși condamnarea definitivă la 10 ani și 8 luni de închisoare!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
sorin oprescu

Iar dacă momentul defilării încătușate pe la Otopeni, în ”prime time”, se va produce în plină campanie electorală, atunci chiar că ”se poate băga mâna în foc” că ”grecizatul” Sorin Oprescu va fi ”pisica” arătată înspăimântaților ”șoricei” rămași în țară! Sau a celor care au de gând să o facă!

De asemenea, informațiile de ultimă oră intrate în posesia nostră identifică eforturile logistice mult prea ample pentru aducerea în țară a unui fugar care, totuși, pare a nu mai reprezenta nicio miză politică.

Însă, totuși, nici măcar declarațiile demnitarilor cu privire la ”toleranța zero” față de condamnații care au reușit sau intenționează să fugă din țară pentru a scăpa de pușcărie nu poate justifica ”isteria sistemică” anume creată pentru ”repatrierea” fostului primar general al Capitalei. Ceea ce înseamnă că la mijloc este cu totul și cu totul altceva…

Aducerea sa în țară și depunerea la răcoare urmând a fi decodată în chiar zilele următoare… Mai ales de către cei care chiar cântau structurile contrainformative…

Până însă la trecerea la ”next level” al dezvăluirilor cu privire la ce ascunde iminenta aducere în țară a lui Sorin Oprescu, să reamintim că acesta a fost condamnat definitiv, în mai 2022, la 10 ani și 8 luni de închisoare. Totul după ce Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins ultima încercare legală de a scăpa de pușcărie, și anume recursul în casație.

”Respinge, ca nefondate, recursurile în casație formulate de inculpații Albu Romeo, Popa Bogdan Cornel, Șupeală Florin, Oprescu Sorin–Mircea, Bengalici Claudiu și Niță Ion împotriva deciziei penale nr. 575/A din data de 13 mai 2022 pronunțată de Curtea de Apel București – Secția 1 Penală”.

Interesant fiind și că, după ce a fost acuzat de primirea, la domiciliul său din Ciolpani, a 25.000 de euro de la subalternul și fostul său om de încredere Bogdan Popa, pe atunci directorul Administrației Cimitirelor, condamnarea finală a lui Sorin Oprescu pur și simpu s-a dublat până la cea finală!

”Saga” continuând după ce fugarul Sorin Oprescu a fost identificat în Grecia, arestat, dar ulterior eliberat, după ce a plătit o cauțiune de doar 5.000 de euro!

Iar acum autoritățile române – sau cel puțin o parte din ele! – depun eforturi tot mai mari, ”strângând șurubul” contrainformativ pentru ca Grecia să accepte predarea ”de îndată” a lui Sorin Oprescu. Experiment care, dacă se va dovedi unul reușit, va deveni astfel unul simbol de ”ultim avertisment” pentru cei care se cred deja scăpați, la adăpostul ”câmpurilor tactice”.

Numai că, atenție, începe ”marea deminare” a acestora!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.