OMUL PĂDURII la DEPARTAMENTUL XI

Bogdane, scurt și la obiect. Ca de 1 Mai muncitoresc. Casă de Piatră! Să îți trăiască și nașul! Mai ales dacă se ține de promisiune și chiar te pune director general pentru control fonduri europene la Ministerul Agriculturii!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Bogdan Stan

Acum, la câți nași ai avut tu în suflet, ce mai contează dacă mai înghesui încă doi… Florin Barbu. Și Cătălin Munteanu. Da, da, Cătălin ăla… De la Antifraudă… Hai că dacă nici tu nu ai habar care…

Numai că, deși ți-ai tras naș nou de recăsătorie, tot rămâne întrebarea, cel puțin pentru inițiații sistemului care știu prea bine că ai fost, ești și probabil vei rămâne ”Omul Pădurii”, de ce vrei să pleci de la Curtea de Conturi…? Cu sau fără voie de la un alt ”supraviețuitor”, precum Mihai Busuioc…?

Mai ales că încă este greu să te pronunți de ce ai lăsa coordonarea Departamentului XI pentru preluarea conducerii unei simple Direcții din Ministerul Agriculturii. Fie ea și cea de control al fondurilor europene…

Oricum, uite că ne facem noi datoria și informăm în locul tău că ai de gând să speli putina Curții de Conturi. Să știe barem și patronii sau demnitarii care colaborau de ”bună voie și nesiliți de nimeni” cu Departamentul XI. Sau cei care se bazau că pot ”închide cercul” tot la același Departament XI.

Asfel că unii colegi de la Curte s-ar putea să pună șampania la rece la auzul acestei vești în exclusivitate. Alți ”controlați” de Departamentul XI s-ar putea să intre în panică, simțind că astfel se va rupe cu totul ”veriga lipsă” a Curții de Conturi. Și vor trebui să aștepte prețioase indicații cu cine să o înlocuiască…

Dar, cu siguranță, viitorii colegi detașați de la Ministerul Agriculturii simt deja primele broboane de sudoare… Că doar or fi auzit și ei de legendarea ”Omului Pădurii”, Bogdan Stan. Cel care pe oriunde a trecut, ”după el potopul” DNA. În timp ce același veșnic surprinzător Bogdan Stan cânta în continuare nepăsător triluri de Ciocîrlan, acceptând noi și noi provocări. Cum a fost cea ca în pixul lui să stea paguba de 400 milioane de euro din schema financiară în trei CFR Infrastructură – CFR Marfă – ANAF. ”Triunghi al Bermudelor” în care s-au pierdut sutele de milioane de euro ”suflate” de singurul competitor privat!

Dar, de, așa a fost Bogdan Stan, mereu ”în preajma” unor scandaluri uriașe. Cu mize financiare de sute de milioane de euro. Și mai ales cu ”audieri paralele” și intrări pe ușa din spate a DNA. Cum a fost și cu CNAS-ul… Cu informatizarea ANAF… Dar mai ales cu… Haide, totuși, să vedem dacă ”Omul Pădurii” chiar va face pasul și la Ministerul Agriculturii. Și atunci chiar că nu îl vom da în vileag. Că poate ”blestemul Stan” îi va lovi și pe ”colegii” răspunzători, mai nou, de ”Irigațiile” sistemului. Și, da, război fratricid ca acesta între structuri chiar că nu am mai văzut de mult!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.