OMUL FĂRĂ ZÂMBET, PREȘEDINTE!

Ei bine, pentru că doar de aia avem cea mai ”drăcoasă” DIVIZIE de INVESTIGAȚII EXTERNE, ASI ROMÂNIA – SUA fură astăzi startul campaniei electorale!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

La fel ca și politicienii, de altfel! Și dezvăluim ”Planul B” al Dreptei progresiste.

Consilierii externi care deja lucrează din umbră pentru rețeaua soroșistă fiind convinși încă de pe acum că doar ”cui pe cui se scoate”!

Astfel că, dacă Partidul Social Democrat nu își va depăși complexul de ”ciumă roșie” și va arunca în luptă un candidat independent, atunci și Dreapta progresistă tot cu un independent va încerca marea cu degetul.

Desigur, s-ar mai putea analiza și candidatura Dreptei tradiționale, însă nici măcar Rareș Bogdan nu se poate jura barem pe batistuță că îl va vota cu adevărat pe ”Ciucă al nostru”…

Și uite cum degeaba este în stare să ”lege” Kovesi orice investitor român, că nu ea va fi aleasa… Degeaba își pune Drulă fața de… ”câine” pe toate gardurile, autobuzele și blocurile, pentru că nici el nu va fi alesul. Cioloș nici atât.

Chiar în aceste zile având loc primele simulări ale testării unei candidaturi cu adevărat surprinzătoare. Cea a miliardarului Florin Talpeș! Da, da, țineți minte acest nume. Și degeaba veți dezminți ca din gură de șarpe, că ”OMUL FĂRĂ ZÂMBET” este deja testat intens. Pentru a se aprecia dacă în fața unui ”prostănac” precum Geoană – independent de stânga și a unui”fricos” de Hellvig – independent al Dreptei tradiționale, un miliardar despre care românii cu ștampila habar nu prea au nu este cumva soluția optimă.

Actualul CEO al Bitdefender având marele avantaj că nu este ”mânjit”. Ceea ce poate conta enorm în percepția politică și mai ales în fața unor alți contracandidați independenți. Unii care este greu de crezut că vor reuși să mobilizeze aparatele de votat din teritoriu, fie că vorbim de baronii PSD sau de cei ai PNL.

De asemenea, dacă nu va fi aruncat prea devreme în luptă, Florin Talpeș ar putea defila doar pe baza discursului despre cum a creat alături de soția sa, cu doar 300 de dolari în buzunar și cu liceul terminat la fără frecvență, cel mai vândut produs românesc!

O poveste de succes care arată că și România poate fi țara tuturor posibilităților. Și că dacă muncești ca Talpeș, chiar și fără bani și fără școală poți ajunge cel mai de succes investitor român din lume! Și chiar într-un domeniu încă  ”nedeslușit” pentru majoritatea românilor, precum industria IT&C.

Deci, are și Talpeș șansele lui… Dar doar dacă nu se va lămuri de ce acesta s-a ferit ca de tămâie să liciteze împotriva celui care ar fi trebuit să îi fie rival de moarte, miliardarul ”fugar” al sistemului, Sebastian Ghiță!

Numai că, ghinion, la întrebarea aceasta chiar că doar tot Florian Coldea poate răspunde…

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.