NU SCĂPĂM! INTRĂM ÎN RĂZBOI pe 6 IUNIE!

Da, știu, pare de-a dreptul sinucigaș, cel puțin din punct de vedere jurnalistic, al Analizelor Strategice și al Informațiilor să ne hazardăm cu o dată fixă care poate fi una de cotitură.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Nu doar pentru istoria noastră. Dar și a întregii omeniri. Mai ales că termenul este unul extrem de scurt…

DIVIZIEI INTERNE a ASI revenindu-i ingrata misiune de a anunța în exclusivitate că ofițerii de legătură ai DGSE au informat deja partea română că JOI, 6 IUNIE, președintele francez va da ordinul ca primii militari francezi să pătrundă oficial în Ucraina.

Dacă o va face și oficial, cu covor roșu și de la microfon sau doar va ordona ca primele forțe speciale să intre în Ucraina, sub girul Armatei Franceze sau sub ”steagul fals” al Legiunii, aproape că nici nu mai contează…

Decizia unilaterală a lui Macron, una care deja zguduie Marile Cancelarii occidentale fiind ca și luată. La rândul său, Moscova transmițând isteric că va răspunde prompt acestei ”declarații de război a NATO”!

Acum, încă este imposibil de apreciat dacă intransigența președintelui Macron este una binevenită pentru a trage o ultimă și vitală linie roșie în fața avansului hibrid al noii ”Armate Roșii”… Sau dacă, din contră, după ce Napoleon al III-lea a pus decisiv umărul la formarea României moderne, ”micul Napoleon” Macron riscă acum însăși existența noastră statală.

Greu, foarte greu de apreciat… Mai ales că nimeni nu poate ști care va fi reacția Moscovei la acest ”afront”.

Ceea ce ne interesează însă este că toate, dar absolut toate structurile statului român trebuie să fie mobilizate la maxim! DE ÎNDATĂ! Și ca niciodată până acum! Mai ales că această ”stare de alarmă totală” a fost deja declarată, în ultimele zeci de ore, în principalele forțe armate ale NATO. Liderii partenerilor conștientizând pe deplin că decizia președintelui francez va fi cu siguranță interpretată la Moscova drept ”o declarație de război oficială a NATO”!

NATO care are în funcțiune pe teritoriul României ”Scutul de la Deveselu”. Ceea ce, după cum deja au amenințat purtătorii de cuvânt ai Administrației Prezidențiale a Federației Ruse, transformă România într-o ”țintă legitimă”. Și după cum sună și mai alarmant ultimele note informative parvenite serviciilor noastre secrete, chiar ”pentru primul val de ținte” deja identificate de Armata rusă.

Astfel că prea multe nu ar mai fi de spus. Doar poate un ”Doamne Ajută”… Că Macron este greu de crezut că va risca să fie perceput drept un ”măscărici diplomatic” și să se răzgândească, după ce ofițerii DGSE au fost autorizați să informeze partenerii NATO despre ”decizia unilaterală” a Franței de a trimite militari ”să lupte” în Ucraina.

Dar mai ales ca, orice s-ar întâmpla, să reușim să dovedim – din păcate, ca de atâtea puține alte ori în istorie – că putem fi cu adevărat ”uniți ca degetele de la o singură mână”.

Pentru că ordinul lui Macron nu înseamnă automat că războiul va începe chiar în aceeași zi. Dar 6 iunie rămâne o dată peste care să sperăm că vom trece cu toții cu bine…

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

Alina Gorghiu
DEVORATOAREO! TOT PRIN SPATE? PÂNĂ LA CAPĂT?

Cătălin TACHE

AU COMBINAT-O la 80 de ani! LA EA SUNT BANII lui BOC și VIDEANU!

Cătălin TACHE

Șeful STS, PRINS CU VIBRATORUL LA GURĂ pe ZĂGAZULUI, la PARTER!

Cătălin TACHE

ȚIRIAC, OMUL BND! SEHR GUT, COLDEA!

Cătălin TACHE

KARMA: MÂNA LUNGĂ a SIE te-a ajuns!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.