NOUL ȘEF SIE!

Asta este ”pohta ce a pohtit” Klaus Werner Iohannis! Cel a cărui ranchiună deja celebră printre inițiații sistemului îl împiedică să plece cu fruntea sus de la Palatul Cotroceni. La NATO, Comisia Europeană, Sibiu sau la dat cu subsemnatul, deja este strict treaba lui pe persoană fizică…

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Radu Ioanid

Numai că, ghinion, până atunci, răzbunătorul Iohannis și-a pus în cap să numească un nou șef al Serviciului de Informații Externe! Cu orice preț! Chiar dacă el va fi plătit, în primul rând, chiar de Serviciul de Informații Externe! Unul care a reușit, încă ” o tură”, să se țină departe, barem atât  cât s-a putut,  de ”cloaca” politică. Exact cea în care vidanjele serviciilor secrete românești dar mai ales europene nu au avut nicio greață să verse propriile ”dejecții” ale resurselor umane.

Iar acum, informații convergente intrate în posesia noastră indică revenirea obsesiei prezidențiale pentru numirea unei noi conduceri a SIE, atât cât mai poate. Adică pe repede înainte.

Mai mult, deja se cunoaște ”alesul” lui Iohannis: Radu Ioanid! Actualul ambasador al României în Israel!

Însă de această dată nu contează nici numele celui a cărui schimbare se încearcă din nou… Nici al celui care ar urma să îl înlocuiască dacă ”puciul iohannist” va reuși… Și nici măcar al serviciului asupra căruia ar urma să se abată răzbunarea prezidențială. Pentru că, așa după cum recent avertizam ”JOS LABA DE PE SRI”, tot astfel tragem astăzi un nou semnal de alarmă: ”JOS LABA DE PE SIE”!

Pentru că, fiind mai puțin de șase luni până când românii vor alege democratic un nou președinte, trebuie să fie strict opțiunea viitorului șef al statului pe cine numește în fruntea structurilor cheie din sistemul de siguranță națională! Fie vorba de SIE sau SRI, STS sau SPP! Orice intervenție a lui Iohannis acum neînsemnând că i-a dat ”Dumnezeu mintea cea de pe urmă”… Ci doar că acesta își dovedește ”micimea” de om politic, lider global sau ce s-o mai visa auto-propusul la conducerea NATO, forțând plătirea polițelor… Inclusiv pentru refuzul ferm ca vizitele ”de lucru” ale familiei prezidențiale să fi fost în ultimii ani mai dese, mai exotice, mai luxoase, mai penibile decât ale Ceaușeștilor!

Da, ce este drept, pericolul nu este trecut sub nicio formă prin această dezvăluire. Mai ales că, după alegerile prezidențiale din septembrie, statul român se va confrunta cu o inedită ”Președinție bicefală”! Un președinte ales și unul în funcție fiind un ”experiment de țară” care deja dă fiori inițiaților sistemului. Mai ales că vorbim de o perioadă în care ”președintele în funcție” Klaus Werner Iohannis poate face încă mult rău, inclusiv prin schimbări la vârful serviciilor secrete și nu doar!

Astfel că, poate odată cu acest semnal de alarmă este binevenit și un ultim avertisment direct către Iohannis. Cel care ar trebui să fie conștient că, dacă îl ”mănâncă” să schimbe ACUM șefii serviciilor secrete, atunci să se aștepte și ”să se scarpine”. Și nu îi va fi deloc ușor, mai ales că ”SCĂRPINICIUL” personal al ultimilor zece ani pare să fi schimbat deja ”poarta”… Iohannis deja simțind în ceafă răsuflarea contrainformativă a unui Pahonțu disperat că, din 2 noiembrie, va trebui să dezbrace uniforma și să iasă pe ”interval”.

Până atunci însă, nicio justificare prezidențială nu îi va putea convinge pe parteneri de ce și-ar da statul român singur cu tesla în ”sistemul de Securitate”! ” You understand”, Klaus Werner…?

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.