Marcele, SORIN UMBLĂ la SORINA!

Informația momentului pentru încă teribilul aparat de partid pesedist nu ar trebui să fie musai dezvăluirea noastră de ieri cu privire la ”trecutul olandez” al noii ”prime doamne” a actualei coaliții cu liberalii. Și nici măcar prognozata ”prioritate zero” a acesteia de promovare a ”Agendei LGBTQ+”.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Marcel&Sorin

Ci PUCIUL! PUCIUL INTERN din PSD! Dar nu cel al grupării Firea – Pandele – Stănescu.

”Noaptea cuțitelor lungi” în Partidul Social Democrat fiind plănuită a fi declanșată de ”falanga” aparent ”contra naturii” Victor Negrescu – Alfred Simonis – Sorin Grindeanu! Chiar dacă ”legendarea” ruperii ”lanțului de camarederie” dintre ultimii doi este tot mai minuțios ”rostogolită” operativ. Mai ales de când ”ăsta micul” a prins gustul ”linsului clanțelor”…

Numai că, totuși, greu de crezut că ar fi putut tăia cineva ”cordonul ombilical” care îi leagă pe cei doi bănățeni. Mai ales că, dacă ”strănută” unul, face celălalt ”cistită” pe loc. Dar și viceversa… Știe el ”Mîndrescu de la FABRIKA” de ce! Dar și noi!

Interesant fiind însă de documentat cât de ”bazat” se crede Sorin Grindeanu de a ajuns deja ”să strângă șurubul” parcă prea ca la țară la cel care încă îi este șef de partid și de Guvern.

Cu toate că planul ”puciului” din PSD, cel intrat iată și în posesia noastră, pare mai mult decât ofertant…

”S-a hotărât să i se comunice lui Marcel Ciolacu că până la sfârșitul lunii iunie trebuie să își dea demisia, altminteri urmând să fie „executat” din punct de vedere judiciar! Victor Negrescu, Alfred Simonis și Sorin Grindeanu fiind pe lista scurtă a celor care ar putea prelua președinția interimară a partidului și organizarea unui „congres – fulger” pentru alegerea noului președinte. Congresul urmează a fi organizat până la sfârșitul lunii iulie. Partidul Social Democrat va avea un candidat din Diaspora la alegerile prezidențiale”.

Acum, chiar nu avem de ce să îi plângem de milă lui Ciolacu. Că doar nici el nu o face pentru cel căruia i-a fost ”gonac”! Și nici nu prea prezintă cine știe ce interes dacă ”Manechinul” chiar este sau nu posesorul celei mai mari cantități de ”cojones” din oricum impotenta clasă politică românească. Perspectivă din care nici măcar premierul nu ar trebui să fie din cale afară de impacientat de ”informativele băiețești” de ultimă oră, din așa numita ”zonă gri” a sistemului… Și anume că, mai nou, Sorin umblă și la Sorina! Ceea ce cam așa și este! Numai că interesul pare mai degrabă unul strict operativ, în vederea ”procedurizării cu celeritate” a documentării judiciare a Sorinei lui Robert și Mădălin. De ce? Tocmai pentru ca astfel Marcel să fie ”ajutat” să ia cât mai ”firesc” decizia, ”de bună voie și nesilit de nimeni”, de a se retrage din fruntea Partidului Social Democrat, imediat după alegerile europarlamentare.

Și dacă ”puciul” din PSD are niscai șanse de izbândă, în schimb cel din sistem chiar nu are cum să reușească! Documentele intrate în posesia noastră indicând că nici măcar ”Grindi” nu va putea forța numirea, ”în numele lui”, a lui Nicolae Stoica în fruntea principalului serviciu secret al unei Românii care, totuși, este partener strategic al Statelor Unite ale Americii!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.