KARMA: MÂNA LUNGĂ a SIE te-a ajuns!

Generale Coldea, în totuși încă selectiva lume de intelligence, nimic nu este întâmplător.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Nici măcar – de fapt mai ales! – că tocmai un veteran al șprițurilor băiețești de oraș ca Sergiu Diacomatu s-a amețit instant atât de mult încât a vărsat paharul pe băutură pe tine! La UNTOLD DUBAI!

Iar ”picătura care a umplut paharul” de la UNTOLD Dubai a avut loc la nici o lună după ce patronului aceluiași festival mai mult praf, decât pulbere, i se punea lampa mediatică în ochi. Printr-un scandal de pedofilie care s-a dovedit în cele din urmă mai mult emoțional, decât penal. Și care, de altfel, s-a stins așa cum a și apărut. Reușind totuși să inoculeze emoției colective numele Buta, UNTOLD, Dubai…

După care, de parcă ți-ar mai fi trebuit un semn de ”cât de mic ai început să fii”… Ai dat în aeroport, la cursa de întoarcere, exact peste cine nu trebuia. Și care își luase bilet ”aleatoriu” exact în același avion. Plus că mai avea și memoria telefonului eliberată, pentru a putea filma scenele deja reluate de mii de ori.

Timpul a trecut… Iar când, recent, odată cu încetarea febrei electorale și intrarea în perioada concediilor, ”dosarul locomotivă” Hideg era clar că nu mai putea trage ancheta după el, a izbucnit scandalul monstru din Albania. Cu documente. Cu izbucniri de ură și patimă. La fel cum va fi și cel din Mexic… După care va urma cel de la Londra… Acolo unde ai efectuat un marcaj atât de strâns, inclusiv corporal, la ”fugarul” Puiu Popoviciu, încât aproape că l-ai sufocat și pe el, ci nu doar contul din care s-au achitat 22 de milioane de euro pentru toate cele patru ”optimizări”.

Și la fel după cum, generale Coldea, se va recurge și la difuzarea masivă a filmulețelor de pe Coasta de Azur, atunci când dinamica operativă o va impune.

De ce? Poate pentru că ar trebui să te recunoști chiar mândru de foștii tăi învățăcei. Cei pe care- îți mai amintești, nu este așa? – îi certai că încetau ”decaparea” imediat ce o ”țintă” era ”pusă la pământ”! Cerând ca și atunci să continue tratamentul ”paradelii de destine”, tocmai pentru ca ”obiectivul” să nu își mai revină cumva, vreodată…

Ei bine, generale Coldea, tocmai asta ți se întâmplă și ție acum! Dovadă că ucenicii, de această dată, chiar și-au depășit maestrul! Iar din punct de vedere contrainformativ, chiar merită felicitați!

Cu toate că au rămas tot niște lași operativi, din moment ce nici măcar acum nu au ”cojones” să își asume barem destructurarea ”GĂȘTII NEBUNE”! Și continuă să îți susure în urechi, temători să ”nu se întoarcă roata cumva”, că ”te-a ajuns mâna cea lungă a SIE”!

În timp ce ”cuțitul” denunțător ți-a fost înfipt direct din spate. Așa că, generale Coldea, mai privește încă o dată fotografia dezvăluită de DIVIZIA INTERNĂ a ASI în 28 iunie…

Și dacă Mitică nu mai are ce pierde și își va lua fapta în Dosarul ”Optimizărilor”, cu adevărat ”MÂNA cea LUNGĂ” a SIE te va ajunge de-abia în momentul în care se vor finaliza verificările falșilor ”ofițeri de legătură ai DGSE” pe care i-ai ajutat. Scoțând ochii informativi altor structuri. Pe când unii dintre aceștia erau, într-adevăr, cu adevărat niște ”hrăpăreți” ofițerași francezi. Dar restul nu erau decât niște ”săgeți” ale tale, pe persoană fizică, generale Coldea! La fel cum au fost și ”oamenii BND”-ului german pe care i-ai băgat ”pe gâtul” instituțiilor statului român. Și ale oamenilor de afaceri români obligați să ”plătească tainul” unor închipuiți ”ofițeri de legătură” ai DGSE francez și BND german.

DIVIZIA INTERNĂ a ASI intrând în posesia listei oamenilor de afaceri ”legendați” de către ”GAȘCA NEBUNĂ” a generalului Coldea drept ”ofițeri ai serviciilor secrete franceze și germane”. Listă pe care o vom dezvălui imediat ce va fi finalizată și va fi calculat și ”PARAÎNDĂRĂTUL” total.

Cu mențiunea că, totuși, generalul Coldea a mai avut atâta minte sub ”cașcheta” de rezervist ca să nu vorbească și în numele celor care cu adevărat nu uită și nu iartă…

Pentru că altfel chiar nu ar mai fi fost nevoie nici de scandalul de pedofilie… De paharul lui Diacomatu… De filmarea din Aeroport sau ”pulverizarea” axei Tirana – Sinaloa…

Concluzia acestei ”LOVITURI” fiind că, dacă tot sunt așa modești, atunci ”OPERATIVII” care l-au făcut cu adevărat pe Coldea să nu mai încerce să ”arunce gloria” în ”ograda” altora. Știu ei prea bine de ce… Desigur, barem până la uite că deloc ”surprinzătoarea” lansare…

ULTIMA ORĂ! Generalul Coldea a primit lista cu cei 3(trei) lideri LIBERALI care trebuie DECAPAȚI de îndată, dacă vrea să scape cu suspendare!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.