ÎL DEZGROAPĂ! JIHAD în SERVICII!

Cine își închipuie că nebunul an electoral 2024 nu va afecta și ”sănătatea” oricum șubredă a sistemului se înșeală amarnic. Sau nu face decât să respecte, cu tradiționalul și de prea multe ori grețosul exces de zel mioritic, ”punctajul” primit de afară! Cel cu asigurarea ”stabilității” cu orice preț.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Dan Condrea

Fără putință de tăgadă, în lipsa oricărui lider evident, clasa politică se va fărâmița oricum. Și, după alegerile din iunie, multor partide le vor crește ”aripi” și ”aripioare”. Însă adevărata luptă se dă tot pe ”frontul nevăzut”! Cel al serviciilor secrete! Acolo unde, în luna septembrie, se vor decide și ”oamenii președintelui” din fruntea sistemului. Dar cei ai ”președintelui ales”. Și care vor fi nevoiți să coabiteze, pentru trei luni de zile, cu cei ai ”președintelui în funcție”!

Și uite cum un de altfel banal recurs al procurorilor Direcției Naționale Anticorupție ține în aceste zile cu sufletul la gură toată ”lumea bună” a comunității de intelligence… Ci nu doar pe cea de la noi din țară!

Fiind suficientă atașarea unei singure ”piese” probatorii pentru completarea informativă a unui ”puzzle” pe care astfel rămâne de văzut dacă îl vom avea sau nu.

Iar ”bornele” pe care le vom dezvălui astăzi, deși extrem de sumare la acest nivel al documentării contrainformative declanșate în mare secret la sfârșitul anului trecut, pot face totuși legătura între două morți care nici măcar ”suspecte” nu au mai fost clasificate. Chiar dacă petrecute, ce este drept, la câțiva ani buni diferență. Una însoțită de un tam–tam mediatic fără precedent. Cealaltă ”îngropată” într-un mod silențios, de-a dreptul operativ. Dar care, iată, ar putea avea o legătură între ele. Iar dacă se va decide trecerea la ”next level”, atunci ”dezgroparea” fie și informativă a unor ”pe deplin acoperiți” chiar ar putea declanșa ”Jihad” -ul în sistem! Mai ales dacă se va dovedi că ”pierderile colaterale” au fost suferite de o singură parte!

CAZUL CONDREA.

Dan Condrea era citat la Parchetul General pentru data de 23 mai 2016. La ora 9.00. Pe 22 mai 2016, se constata decesul acestuia, cadavrul patronului Hexi Pharma fiind cu greu extras din rămășițele autoturismului care a intrat într-un copac de pe șoseaua Buftea – Corbeanca. După ce spectacolul mediatic pus remarcabil în scenă a încetat, documentele finale puse de procurori pe masa judecătorilor a constatat că prejudiciul total a fost de doar 1.700.000 lei. Tot la dosar ajungând și o surprinzătoare expertiză chimică independentă, în care se reținea că ”dezinfectanții vânduți respectau rețetele aprobate de autorități”! Iar în urmă cu doar o lună, judecătorii decideau și faptul că ”soțiile lui Dan Condrea” pot păstra integral averea acestuia. Doar cea declarată la vedere fiind de șase milioane de euro. Astfel că, acum, înaintea termenului final, DNA ori  pune pe masa judecătorilor și ”ultima probă” deținută, ori tace pentru totdeauna…

Cazul Huică. În luna noiembrie a anului 2023 era constatat decesul omului de afaceri Laurențiu Huică. Înainte ca acesta să fie audiat într-un dosar de ”nerespectare a rețetelor produselor farmaceutice”.

Numai că, ghinion, nu au fost ”îngropate” și interceptările intrate în posesia noastră… TOATE INTERCEPTĂRILE AMBIENTALE!!!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

Alina Gorghiu
DEVORATOAREO! TOT PRIN SPATE? PÂNĂ LA CAPĂT?

Cătălin TACHE

AU COMBINAT-O la 80 de ani! LA EA SUNT BANII lui BOC și VIDEANU!

Cătălin TACHE

Șeful STS, PRINS CU VIBRATORUL LA GURĂ pe ZĂGAZULUI, la PARTER!

Cătălin TACHE

ȚIRIAC, OMUL BND! SEHR GUT, COLDEA!

Cătălin TACHE

KARMA: MÂNA LUNGĂ a SIE te-a ajuns!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.