I-a ”ȘOGORIT” pe TOȚI!

Sorin Grindeanu. Bogdan Dinu. Adrian Tărău. Bogdan Popescu! Mădălina Albăstroiu – Dinu. Gata, le-am dat numele din prima! Să le mai iasă din ”harfele de Eghina” cu care au ajuns să se vadă ”noii Dumnezei ai sistemului”!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Madalina Dinu

Și dacă vor insemina în ”lumea bună” a orașului fie și cel mai mic drept la replică – neoficial, desigur – atunci vom da drumul și la poze! Începând cu cele din ”restaurantul nostru”, acolo unde cred că doar ei filează pe alții! Și pe ei nimeni…

Numai că, ghinion, uite că sistemul nu este chiar atât de ”masochist” încât să se predea necondiționat alături de toți ”idioții utili” de până acum… Mai ales că – ia verificați agenda alegerilor! – deja nu mai sunt nici șase luni de zile și noul șef al statului ales va putea ”schimba liniile” la conducerea serviciilor secrete așa cum vrea ”pixul lui prezidențial”! Și să își pună și ce consilieri vrea pe probleme de Securitate națională!!!

sorin-grindeanu
“Turcul” plătește…

Drept urmare, uite că este deja cam târziu ca Sorin Grindeanu să se mai ”răsfețe” cu tot felul de jurăminte siropoase cum că el nu vrea conducerea Serviciului Român de Informații! Ceea ce, în fond, așa și este… Chiar nu vrea șefia principalului serviciu secret al țării pentru el! Ci în numele lui! Astfel că ”pliculețe” cu tot felul de nume precum ”Nic” au fost deja interceptate. Și uite cum, în locul ”Manechinului”, ne-am vedea liniștiți de ultimele escapade romantico–financiare la Istanbul. Mai ales că până și unul ca Grindeanu nu are cum să fie chiar atât de naiv încât să meargă orbește pe mâna ”protectorului” Victor Viorel Ponta. La fel cum a făcut-o și cumnatul ”Prostănacului” de Geoană…

Oricum, monitorizarea dinamicii operative indică pasiunea febrilă dezvoltată de către încă ministrul Transporturilor. Cel care, între două facturări de miliarde de euro la autostrăzi mai dă câte o fugă la Istanbul. Acolo unde consul este Mădălina Dinu. Actuala soție a lui Bogdan Dinu. Și fosta nevastă a lui Adrian Tărău. Și mai cunoscută în sistem și drept ”Albăstroiu”! Prietena Carmen știe ea prea bine de ce!

Acum, de ce toate drumurile demnitarilor români și a constructorilor greci duc mai nou la Istanbul este treaba lor. Dar și a structurii noastre contrainformative care uite că nu are nicio ”greață” – bravo ei! – să acționeze chiar acolo unde până și alte servicii occidentale de elită au eșuat.

Numai că ”swingereala”, ”șogorirea” financiară sau cum i s-o mai spune, pe ”spinarea” bugetului ”fără de număr” al Ministerului Transporturilor chiar nu are cum să nu trezească și interesul altor structuri. Chiar dacă ”apele” fostului și ale actulalului ”print consort” au fost separate.

Numai că liderii ”noului grup de la Eghina” pot să cumpere câte reclame îi ține bugetul operativ la ”unitățile media”. Fie și pe ”interfața” PGN… Pentru că, totuși, ”Lovitura lui Tache” este scrisă de… Tache!

Iar dacă tot vrea să fie ”AKTOR” de prima mână pe scena sistemului, atunci i-am putea da o mână de ajutor și să îl vârâm direct sub lumina reflectoarelor! Deocamdată însă poate se dumiresc și ”șogoriții” sistemului că ”succesurile” lor în primirea de contracte de la Transporturi chiar nu ar trebui să îi facă să se ”bată pe burtă” cu adevărații băieți deștepți ai serviciilor. Mai ales că, totuși, aceștia le sunt șefi! Operativ vorbind!

ULTIMA ORĂ! Hopa, uite că încă prezintă interes operativ și SOCOTEALA de 5(milioane) euro de la Atena!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.