”GHEIȘA lu’ COLDEA” !

Zici că a înghițit după Kovesi, așa de mult o ”excită” – politic, bineînțeles – orice nouă încarcerare pe Alina Gorghiu.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu se dă mare cu Japonia

Cea care s-a transformat într-o Justițiară deja parcă ”prea ca la țară”… Și poate cu explicabilul exces de zel al celei care intra pe vremuri în sediul central al Direcției Naționale Anticorupție doar pe ușa din dos. Ferită de mascarada ”microfoanelor în gură” de la mult prea expusa intrare oficială. Numai că puțini ar fi riscat și atunci să o supere pe ”Alinuța”… Până chiar și inițați ai sistemului care ajunseseră să confirme ”cu mâna în foc” legendarea despre ”Salteluța lui Coldea”. Legendare sau auto–legendare, rămâne încă de văzut…

Pentru că la fel a stat ”legendarea operativă” și în ultimii ani. Astfel că am și ajuns să titrăm o ”Lovitură” cu ”Gorghiu a divorțat de Coldea pentru Iohannis”. Aerele de ”prima blondă a țării” aducându-le unora aminte de o altă ”blondă favorită”… A unui alt ”sistem ticăloșit”.

Numai că, mai ales după mutarea prezidențialelor în luna septmebrie, ”AMR” -ul lui Klaus Werner Iohannis la Palatul Cotroceni scade deja dramatic. Iar a te mai flexa în fața tuturor că ești ”omul cel mai de încredere al președintelui” pare deja cel mult un ”banc cu Alinuța”.

Cea al cărei sfârșit politic – ghinion, tocmai acum când îi reușiseră operațiile estetice! – se apropie… Până și altfel atât de docilii colegi liberali strâmbând din nas când vine vorba de ”recompensa” unui loc eligibil pe lista comună de la europarlamentare. Ca să nu mai vorbim de ”partenerii” pesediști.

Așa că Alina Gorghiu își trăiește ultimele clipe de glorie politică, în fruntea Ministerului Justiției. Numai că disperarea de a mai primi un ”like” operativ devine deja una penibilă. Din moment ce a ajuns să se bucure ca ”fata mare la măritiș” de rostogolirea unor pompoase comunicate precum cel mai recent…

Alina Gorghiu: „România este singura țară din Uniunea Europeană care a semnat cu Japonia o Declarație de cooperare în domeniul Justiției!”. Ca să le intre tuturor ”pușcăriabililor” români bine în cap cum Germania, Franța, Belgia, Italia sau Spania s-au milogit de Japonia să semneze o hârtie de cooperare. Dar de la Tokyo li s-ar fi transmis tranșant că, din toată Uniunea Europeană, Japonia doar cu Alina Gorghiu vrea să coopereze!

Și ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns… Mai ales pentru nenumăratele ”victime colaterale” ale ”cuceritoarei” Alina Gorghiu dintre momentul operativ Coldea și momentul operativ Iohannis… De la Stolojan la Teodor Atanasiu, de la Marian Petrache la Lucian Isar și de la Mihai Voicu la Bogdan Olteanu, cu toți aceștia fiind, la un moment dat, ”bărbatul vieții mele”. Desigur, până ce i-a lovit ”blestemul Alinei” și au părăsit scena politică, au ajuns la DNA și chiar la pușcărie…  

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

Alina Gorghiu
DEVORATOAREO! TOT PRIN SPATE? PÂNĂ LA CAPĂT?

Cătălin TACHE

AU COMBINAT-O la 80 de ani! LA EA SUNT BANII lui BOC și VIDEANU!

Cătălin TACHE

Șeful STS, PRINS CU VIBRATORUL LA GURĂ pe ZĂGAZULUI, la PARTER!

Cătălin TACHE

ȚIRIAC, OMUL BND! SEHR GUT, COLDEA!

Cătălin TACHE

KARMA: MÂNA LUNGĂ a SIE te-a ajuns!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.