GATA, I-AM SPART BÂRLOGUL LUI VUITTON!

Uite că, pentru unii ”Săptămâna Patimilor” începe mai devreme! Astfel că, până când Grindeanu va declanșa operațiunea de ”canibalism” în coaliție, forțând o nouă co-președinție Edi – Sorin, mai are ceva de pătimit… Fotografia pe care o publicăm astăzi fiind făcută în chiar ”Bârlogul lui Vuitton”.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Adică a celui mai ”producător combinator” al sistemului, Bogdan Mîndrescu. Cel căruia, în urma ”Loviturii” în care dezvăluiam ”pușculița” de la ”FABRICA” din buza Parcului Carol, îi ”paradisem” fosta locație unde ”se închidea cercul” contractelor de miliarde de la Ministerul Transporturilor.

Astfel că Bogdan Mândrescu s-a ferit ca de tămâie să mai calce în ”camera obscură” de la etajul cu acces separat de la ”FABRICA” lui de bani.

Și, după multe eforturi logistice asigurate de colegii care au activat atât în structurile informative, cât și în Guvernul României, tocmai ce și-a găsit un nou ”bârlog”. Pentru ”securizarea” acestuia, ”falangele” pro – Grindeanu din servicii luând măsuri contrainformative peste limita oricăror secvențe paranoice până și din filmele cu spioni din NETFLIX!

Și la ce i-a ajutat…? Sorine, Bogdane, Adriane, v-au mâncat banii degeaba ofițerii de contrainformații care v-au asigurat ”protecția internă”  a micului birou discret din dărăpănoasa clădire a Gării de Nord!

Iar dacă printre cele cinci personaje surprinse în prima fotografie căreia îi dăm drumul astăzi se regăsește și ”puiul de combinator” cu nume de pălincă, Gabriel Zetea este strict ghinionul lui…

Oricum, bine că nu am dat – ÎNCĂ! – drumul la sonor, pentru că atunci chiar că nici măcar obedienții procurori anticorupție nu mai puteau băga capetele lor seci în nisip…

Și nu, nu este vorba despre împărțeala celor 126.000 milioane de euro, ”ajutoare de stat” aflate în pixul lui Mîndrescu! Cel zis ”VUITTON”! Cotizanții știu de ce! Dar și noi!

Și uite de ce intră panica și în ”Manechinul” Grindeanu, de departe cel mai mare amator de Rolls – Royce din România! Limuzine pe care le și conduce! Chiar dacă înmatriculate pe numele altora…

Mai ales că Sorin Grindeanu trebuie să se mulțumească acum doar cu expertiza ”paranoicului” Bogdan Mîndrescu. Cel care, deși umblă cu tehnica de bruiaj în buzunar – și tot i-am spart ultimul bârlog de la Gara de Nord! -, nu are ”harul contrainformativ” al tatălui său. Cel care a fost adevăratul ”Creier” al lui Grindeanu, inclusiv la ANCOM!

Sorin Grindeanu

Iar dacă axa VUITTON – ROLLS – ROYCE a ”înghițit” cu greu execuția sumară a lui Iulian Dumitrescu de către un Thuma Hubert care tocmai ce a luat calea spovedaniei, nici măcar nu vrem să ne gândim cum se va mai încasa ”paraîndărătul” după ce va fi procedurizată și ”jelania” unui alt ”pocăit”.

Chiar așa… Mîndrescule… Grindene… Vă spune ceva numele Guido Retter…? Că nouă da!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.