EA VA FI PRIMA DOAMNĂ!

Da, suntem răi și aroganți! Că doar de aia și este ASI România – SUA singura platformă mediatică din țară care a refuzat să factureze barem și un leu în oricum dinainte cumpărata campanie electorală de la noi.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Una în care plaga banilor de la partid s-a întins mai ceva decât ”ciuma roșie” și ”holera galbenă” la un loc! Tocmai pentru a putea spune ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT!

Iar adevărul este că deși serviciile s-au jurat pe ce au ele mai scump – adică PE BANI! – că aceste fotografii cu foarte posibila viitoare ”PRIMA DOAMNĂ” a României nu vor mai deranja campania unuia dintre cei aflați în pole – position pentru Cotroceni, uite că, ghinion, s-au înșelat.

Și dacă astăzi deschidem ”Cutia cu maimuțe” este doar pentru ca să mai tragem o dată de mânecă debila clasă politică românească cu privire la riscul de a rămâne și în continuare doar ”remorca sistemului”!

Și cum alegerile din acest an sunt decisive probabil pentru chiar următorul deceniu al unei țări întregi, poate că ar fi bine să ia în serios acest avertisment și ”marii bărbați de stat” români. Și să priceapă că ”temerile se înfruntă, nu se ocolesc”!

Așa că fiecare dintre liderii politici, fie ei de stânga sau de dreapta, progresiști sau suveraniști, căsătoriți sau divorțați se înșeală amarnic dacă își închipuie că secretele lor – culmea că nu neapărat unele chiar atât de murdare încât să le afecteze cu adevărat imaginea publică – sunt în siguranță odată încredințate ofițerilor de legătură.

Pentru că, uite cât le pasă ”custozilor” de intimitatea lor familială, financiară sau sexuală. Și într-un fel chiar aceasta este fișa postului pentru orice ofițer de contrainformații care se respectă… Și anume ca, din când în când, atunci când dinamica operativă o impune, să le mai arate ”pisica” celor aflați în chiar documentarea lor.

Iar dacă prezidențiabilii noștri ar avea un dram de ”cojones” ca să iasă public ACUM și să recunoască că, da, au probleme penale în familie, au iubiri neîmpărtășite, au ”sifonat” sau au ”păpat” de la oameni de afaceri, atunci chiar că șansele lor de a se așeza cu o minimă demnitate pe scaunul de la Cotroceni ar crește! Ci nu ar dispărea cu totul, cum îi învață ai lor consilieri ”în rele”!

Așa însă, vor fi din nou la mâna a tot felul de alde Pahonțu… Însă este strict treaba lor dacă își asumă sau nu misiunea chiar deloc mesianică de a accede în vârful piramidei. Pentru că degeaba dau din coate, dacă ei stau pe burtă! Pentru că atunci nu vor fi decât niște ”râme” pentru adevărații pescari din apele tulburi ale sistemului. Unele care oricând pot fi transformate în ”momeli” pentru a fi ”mușcate” și de alți idioți utili ai sistemului.

Așa că dacă tot este ”love mult”, de ce să nu ieși public și să spui că, da, asta este iubirea vieții tale? Mai ales că oricum este clar mai ”RĂVĂȘITOARE” decât actuala ”primă doamnă”?!

Și atunci chiar că nu mai trebuie să devii șantajabilul de serviciu pentru o relație asumată între doi oameni maturi! Dintre care unul cel mai probabil va fi și viitorul președinte al României, dacă nu cumva va fi întors din drumul spre Cotroceni tocmai prin astfel de documentări aruncate în ventilatorul mediatic…

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.