DNA SPARGE UȘA ”CHINESE HOUSE”!

Au intrat pe ușa DNA. Și au ieșit la fel cum au intrat. Adică având calitatea oficială de MARTORI!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Așa că succes procurorilor Secției de Combatere a Corupției din cadrul DNA conduși de Mihaiela Iorga Moraru.

Astfel că, de acum înainte, nici măcar nu mai are rost să contabilizăm vizitele viitoare ale martorilor (…) și (…) pe Știrbei Vodă, 79 – 81, aceștia fiind deja pe mâini bune. Dovadă și că ”LOVITURA” de ieri a fost citită și de ”cine trebuia”…

Desigur, la acest moment operativ al anchetei preliminarii chiar că nici măcar ofițerii de contrainformații pe deplin acoperiți care au reușit să ”își facă pașii” în spatele ”plimbăreților de seară” de pe malul Lacului Herăstrău nu pot băga mâna în foc că ”Buldogul” va fi sau nu transformat în ”Motănel”. Mai ales dacă Blaga va decide brusc – așa cum de altfel se și aude că a făcut după ”Lovitura” de ieri! – că aerul de Capitală nu îi mai priește.

Cert fiind doar că procurorii care instrumentează ”GAȘCA NEBUNĂ” a generalilor Coldea, Dumbravă și Cocoru din Justiție sunt gata să ”scurme mușuroiul”… Și nu oricare… Ci chiar cel CHINEZESC! Adică gruparea transfrontalieră care nu a mai fost deranjată niciodată în epoca post – Ponta!Dar uite că ”schimbarea liniilor” de la DNA se face resimțită și aici. Informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră indicând că este luată în calcul inclusiv ”spargerea ușii” CHINESE HOUSE! Dimineața, la 6(șase), ca mascații!

Bineînțeles, în acest sens fiind vitală păstrarea ”la aparatele” statului român ale martorilor și a ofițerului de legătură al acestora. Chiar dacă acesta ”cengiuise” între timp jurământul.

Și pentru a demonstra că încă mai avem structuri contrainformative și în eșuatul stat iohannist, uite că ”inseminăm” informația că nu chiar toți invitații Casei de Prietenie Româno – Chineză la proiecția ”Filmului Chinezesc în România”, din data de 15 mai 2024, au fost aleși ”pe sprânceană”.

Desigur, selectarea clienților chinezi care au beneficiat de consultanța ”GĂȘTII NEBUNE” în vederea ”OPTIMIZĂRII” dosarelor pe care le aveau în Justiție nu este deloc una ușoară. Mai ales că pe lista extinsă se află nu mai puțin de 1.000 de ”prieteni”! Dintre care mulți, prea mulți jurnaliști, politicieni și chiar generali români!

Numai că, ”bob cu bob”, uite că ancheta DNA înaintează nu doar pe palierul românesc, dar și pe cel chinezesc.

DIVIZIA INTERNĂ a ASI ROMÂNIA – SUA fiind gata să documenteze și palierul ”AKL”! Imediat după ce probele obținute vor fi pe deplin securizate la sediile ASI din Miami, Washington și New – York.

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.