DÎNCU, ARESTAT!

Clar și concis, acesta este planul prin care ar putea fi eliminată de pe scena sistemului nu doar ”Gașca nebună” a generalilor Coldea, Dumbravă și Cocoru! Dar tot astfel va fi îngenuncheat, definitiv, și ” Grupul de la Cluj”.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Sau ce a mai rămas din el, după creșterea artificială a tot felul de ”aripioare” masonice și ”sistemice”…

DIVIZIA INTERNĂ a ASI intrând în posesia informațiilor care denotă că la dispoziția beneficiarilor legali și mai ales a celui ”final” se află un probatoriu care s-a tot acumulat, încă de la ”trântirea” primului dosar ”VOLGA”.

Atunci când o structură teritorială a Direcției Naționale Anticorupție a fost umilită de către structura centrală. Cea care a deschis un nou dosar, pe aceeași speță în care rechizitoriul era gata întocmit, doar pentru a putea lua astfel ”cu japca” ancheta procurorilor anticorupție ardeleni. După care l-au închis. Ceea ce dovedește nu doar că ”optimizarea” a funcționat dintotdeauna pe vremea sistemului ticăloșit, dar și că ”Gașca Nebună” a lui Coldea nu i-a taxat pe chiar toți clienții. Ci le-a mai făcut și favoruri… Ce este drept, doar celor ”bănuiți” a ocupa poziții dominante în eșuatul stat iohannist.

Și uite cum tocmai când ”domn profesor” avea grijă ”nici să confirme, dar nici să infirme” că va fi numit noul director al Serviciului Român de Informații, acesta trebuie să se pregătească acum de audieri. Cel puțin…

Adevăratul martor surpriză din dosarul Hideg – cel căruia încă nu îi vom dezvălui identitatea, deși ne aflăm inclusiv în posesia fotografiilor cu el pe intrarea din spate a DNA! – susținând că, dacă procurorii Secției a II-a chiar vor să treacă la ”next level”, atunci Vasile Dîncu nu mai are cum scăpa din ”ghearele” acestei anchete…

Mai ales că, ghinion, DIVIZIA INTERNĂ a ASI confirmă informația că președintele Klaus Werner Iohannis a ridicat nepăsător din umeri, chiar zilele trecute, atunci când i s-a prezentat posibilitatea transpunerii în practică, de îndată, a șocantului scenariu ”Dîncu, arestat”!

Desigur, la ce ”bătrân combinator” nu doar politic, dar mai ales al sistemului este ”domn profesor”, greu de spus cine va tremura cel mai tare după iminenta audiere a lui Vasile Dîncu. Mai ales că aceasta va fi urmată de cea a altor doi miniștri de forță, după cum vom dezvălui chiar în zilele următoare. Dar de-abia după ce citațiile vor fi completate, ca să ”nu speriem vânatul”…

Astfel că, la această oră, procurorii Secției a II-a a DNA ”toacă” la ”Gașca nebună” a lui Coldea ca la ”salata de vinete”, vorba inițiaților sistemului!

Da, știm foarte bine că demisia de ultima oră a lui Vasile Dîncu din Parlamentul României are legătură strict cu alegerea acestuia drept europarlamentar. Culmea fiind însă că astfel Dîncu ar fi putut sări singur din lac în puț! Procedurile judiciare specifice de la Bruxelles fiind, dacă nu neapărat mai simple, atunci cu siguranță mult mai transparente decât la București… Astfel că și eventuala OPTIMIZARE este infinit mai greu de obținut…

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.