DENȘOREAN – ȘEFUL SPP! POPA – PRIM ADJUNCT!

Monitorul Oficial al ROMÂNIEI
Anul 192(XXXVI) – Nr. 476
PARTEA I – Legi, Decrete, Hotărâri și alte acte
Joi, 23 mai 2024

Distribuie articolul pe rețeaua preferată


SUMAR

DECRETE

– Decret privind înaintarea în gradul de general – maior cu două stele a unui general de brigadă cu o stea din Serviciul de Protecție și Pază
– Decret privind acordarea gradului de general de brigadă cu o stea unui colonel din Serviciul de Protecție și Pază
– Decret privind acordarea gradului de general de brigadă cu o stea unui colonel din Serviciul de Protecție și Pază
– Decret privind acordarea gradului de general de brigadă cu o stea unuicolonel din Serviciul de Protecție și Pază”.

Astfel, ”noaptea, ca hoții”, au dat o nouă ploaie cu stele! Data de 23 mai neavând nicio relevanță istorică sau operativă care să justifice astfel de avansări. Singura explicație fiind că generalul Lucian Pahonțu încearcă astfel să își asigure încă de pe acum succesorii la comanda Serviciului de Protecție și Pază. Cel pe care îl conduce încă din anul 2005!

Dar pe care îl va părăsi pe data de 2 noiembrie 2024! Fiind strict decizia acestuia dacă ”îmbătrânește urât” după această dată sau se retrage cât de cât onorabil de la conducerea Serviciului.

Un Serviciu care are nu mai puțin de 4 (patru) structuri oficiale de protecție internă și contrainformații.

Numai că, ghinion, ”1-2-3…” iar ”pe ei”!!!

Astfel că DIVIZIA INTERNĂ a ASI ”desecretizează” decretele prezidențiale secretizate.

”Un general de brigadă cu o stea înaintat în gradul de general – maior cu două stele” este MARIUS POPA.

”Un colonel înaintat la gradul de general de brigadă cu o stea” este DORU PISTOL.

”Un colonel înaintat la gradul de general de brigadă cu o stea” este DAN NEACȘU.

”Un colonel înaintat la gradul de general de brigadă cu o stea” este LIVIU CUREA!

Așa că, VAI DE SECRETIZAREA VOASTRĂ!

Și pentru a afla barem și acum președintele României încă în funcție pentru cine a semnat decretele de înaintare în grad din 23 mai, DIVIZIA INTERNĂ a ASI dezvăluie astăzi doar o primă parte a vulnerabilităților contrainformative a avansaților.

MARIUS POPA – Șef al SECȚIUNII 1.

Fostul aghiotant al lui Mircea Geoană și cel care L-A TURNAT pe candidatul Geoană la Traian Băsescu cu privire la vizita din pădure făcută noaptea, acolo unde l-a însoțit în calitatea sa oficială. Pe scurt, ”SIFONUL lui GEOANĂ” și nu numai.

DORU PISTOL – Șef al Centrului de Pregătire, urmând a fi folosit drept ”mânuță sus” în viitorul Consiliu Director al Serviciului de Protecție și Pază.

DAN NEACȘU – șeful SEAMI. Cel care a gafat jenant prin folosirea unui ”boboc” în recentul filaj ilegal al lui George Simion. Dar care are ”meritul” de a fi obținut aprobările necesare din partea lui Nicușor Dan și a Primăriei Municipiului București pentru ”renovarea pe șestache” a vilei de pe Aviatorilor destinată familiei Iohannis.

LIVIU CUREA – comandantul Unității de Intervenție. PILA LUI BOGDAN CHIREAC. Singurul ofițer din SPP care și-a dat demisia, a lucrat ”pe persoană fizică” la ONU, a fost reactivat, acceptat să se întoarcă la SPP și avansat! Așa cum, pentru a da un singur exemplu, s-a mai putut doar în cazul lui Gelu Ciobanu, iar a tuturor celorlalți aghiotanți nu. 

În acest moment operativ, ”planul de rezervă” al generalului Pahonțu fiind ca în locul său, la conducerea Serviciului de Protecție și Pază să fie numit generalul EUGEN DENȘOREAN. Proaspătul general cu două stele MARIUS POPA, aghiotantul care a deturnat istoria României prin ”sifonarea” candidatului Mircea Geoană urmând a fi instalat prim–adjunct al lui DENȘOREAN.

În această nouă conjunctură operativă, DIVIZIA INTERNĂ a ASI își rezervă dreptul de a își ”selecta clientela” care urmează să fie documentată contrainformativ în perioada imediat următoare. PRIETENII ȘTIU DE CE!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.