DECAPĂM DGSE! URMEAZĂ BND!

Înainte de ”OPTIMIZĂRI” au fost ”DECAPĂRILE”!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Ambele, proceduri mai degrabă pe deplin ilegale, decât judiciare. Și care au dus oameni la pușcărie. În mormânt. În faliment! Dar și, în sens invers, la acumularea unor averi absolut halucinante. Niște ofițerași care ar fi trebuit deja să se mulțumească cu lefurile oricum nesimțite de chipurile ”agenți de informații” ajungând niște adevărați ”DUMNEZEI” ai debilei Justiții românești…

De ce? Pentru că acesta a fost ”interesul operativ” al DGSE-ului francez. Structura de spionaj extern a Franței care, mai ales prin intermediul Diviziei sale Economico – Financiare a ajuns să ”decapeze”, să ”optimizeze” sau să ”paradească” prea multe dintre dosarele de corupție din ”câmpurile tactice” ale statului paralel. Unele dintre acestea ”semănate” doar pentru a ”recolta” apoi contractele de consultanță.

Iar în spatele acestor ”ajustări” de decizii ale instanțelor românești de judecată s-au aflat ofițerii de legătură de pe strada Roma. Același DGSE protejându-și ”cozile de topor” din sistem prin decorarea lor! Dar mai ales prin presiunile exercitate asupra singurei structuri românești contrainformative care a mai contat, cât de cât, în ultimii ani, de a nu documenta grețosul ”passo doble” jucat în favoarea marilor companii franceze.

Numai că acum, gata, s-a terminat! Și nu neapărat pentru că ”GAȘCA NEBUNĂ” a  generalilor Coldea, Dumbravă și Cocoru se află deja în corzi.

Ci mai ales pentru că DIVIZIA INTERNĂ a ASI ROMÂNIA – SUA este în măsură să informeze că ancheta transfrontalieră deja declanșată în Franța, Spania și Țările de Jos împotriva companiei franceze care ”factura” combinațiile DGSE va ajunge, mult mai curând decât se așteaptă ”slugile” spionajului francez din România, și la noi în țară!

Astfel că penibilul contraatac al respectivei companii de zilele trecute, unul efectuat prin intermediul propagandei operative asigurate din fondurile DGIA chiar că nici nu merită luat în considerare…

Drept urmare, gata, în România declarăm deschis sezonul de vânătoare a agenților dubli ai DGSE-ului francez! Și urmează ”hingherirea” celor ai BND-ului german! Cu tot cu ”coloana a cincea săsească”!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

Alina Gorghiu
DEVORATOAREO! TOT PRIN SPATE? PÂNĂ LA CAPĂT?

Cătălin TACHE

AU COMBINAT-O la 80 de ani! LA EA SUNT BANII lui BOC și VIDEANU!

Cătălin TACHE

Șeful STS, PRINS CU VIBRATORUL LA GURĂ pe ZĂGAZULUI, la PARTER!

Cătălin TACHE

ȚIRIAC, OMUL BND! SEHR GUT, COLDEA!

Cătălin TACHE

KARMA: MÂNA LUNGĂ a SIE te-a ajuns!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.