CIOLACU VA FI TATĂ!

Ce mândru trebuie să fie fostul lui ”stăpân” de el! Chiar și de acolo, de la Jilava.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Pentru că, totuși, nu este puțin lucru ca “gonacul” tău, băiatul bun la toate de la vânători să fie premierul unei Românii care are închis un singur terorist: Omar Hayssam!

Plus că lui Marcel Ciolacu toate par a îi merge din plin după ultima descindere la Muntele Athos! Acolo unde în mod normal nu doar femeile, dar nici ”pocăiții” nu prea au ce căuta!

Dar astrele s-au aliniat pentru un Marcelică a cărui echipă de suflet a promovat de pe locul 4! Căruia i-a reușit pe deplin partajul covrigăriei din Buzău. Căruia până și altfel pe deplin nesimțiții baroni din teritoriu au ajuns să îi cerșească asumarea candidaturii la Președinție. Și căruia nici măcar Pahonțu nu îi mai calcă prin străchini, că doar de aia au ditamai omul pentru asta! Un Ciolacu care are mai multe”canale” de comunicare cu sistemul decât toată rețeaua de canalizare a Capitalei pe care i-o lasă pradă ”Câinelui” de Nicușor Dan!

În plus, nu doar serviciile și partenerii politici îl înțeleg… Dar și familia a avut înțelepciunea să îi asigure liniștea organizării unei nunți de vis. Pentru băiatul său, deocamdată…

În plus, Ciolacu a devenit bunic. Și acum va deveni tată!

”Să fie într-un ceas bun” fiind urarea pe care, ce este drept, până acum i-au adresat-o discret, pe viu grai, doar puțini inițiați ai sistemului. Dar pe care, în mod public, i-o face astăzi și ASI!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.