CINE ÎL SCOATE DIN RAHAT? LA PROPRIU!

Da, știu că până și mafia italiană a trecut de mult pe afaceri rău mirositoare, însă
clasa politică românească nici măcar aici nu reușește să exceleze. Și dă rateuri tot mai rău mirositoare.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Sorin Grindeanu

Așa cum este cel de la Timișoara. De la Aeroportul Internațional ”Traian Vuia”! Acolo unde miroase a rahat la propriu, în ciuda măsurilor manageriale disperate de a dota angajații cu spray-uri de cameră pentru a ”fâsâi” zi și noapte prin ceea ce s-a anunțat a fi cel mai modern aeroport din România.

O fi, nimic de zis, numai că obiectivul asumat de către secretarul de stat Bogdan Mândrescu și ministrul Sorin Grindeanu pute!

Informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră confirmând că expertiza tehnică a identificat barem cauza acestei noi rușini naționale. Și anume faptul că ar fi fost ”dramatic” subdimensionată canalizarea încă din faza de proiectare. Numai că Aeroportul ”Traian Vuia” fiind pe ”feuda” timișoreană politico–afaceristică a lui Sorin Grindeanu, veșnic săritorul Bogdan Mândrescu a apăsat ”butoanele” telecomenzii pesediste de partid cum doar el știe. Așa că s-a lucrat pe repede înainte, pentru a se putea raporta finalizarea modernizării înainte de ”rivalele” liberale din Brașov și Oradea.

 

Grupul de la Transporturi a golit Aeroportul din Timișoara

Însă distrate de calcularea paraîndărătului sau de cea a profiturilor facturării înainte de termen, firmele de casă au făcut și ele ce au putut. Mai ales că au fost presate să lucreze pe repede înainte. Plus că și-or fi zis că pasagerii care ajung în Aeroport probabil se grăbesc să prindă avionul și atunci fac cel mult un ”numărul unu”…

Numai că, ghinion, Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” miroase a rahat! Iar singura soluție tehnică oferită este cea de a reface întreg sistemul de canalizare al aeroportului. Ceea ce înseamnă că activitatea acestuia ar putea fi blocată, pentru săparea noilor tranșee, câteva luni bune. Tocmai lunile de vară în care este cald și românii călătoresc. Numai că, fiind cald, dacă nu se recurge la ”resistematizarea” canalizării, va mirosi și mai urât! Cine nu ne crede, putând face oricând o călătorie ”urât  mirositoare” la Timișoara. Nu neapărat în toalete, ci în orice ungher al ”aeroportului lui Grindeanu”, așa cum spera ”GRUPUL” de la Transporturi să se fălească bănățenii.

Da, știm foarte bine că de la SRI la SIE și de la societatea civilă la presă și chiar rivali politici, toată ”lumea bună” a sistemului este unanimă în a îl eticheta pe Grindeanu drept un ”MANECHIN” oricând gata de pus în ”vitrina” Cotroceniului. Numai că DIVIZIEI INTERNE a ASI chiar nu îi pasă! Mai ales că vine vara, se intră în plină campanie prezidențială și va fi tot mai greu să îl scoată cineva ”din rahatul” de imagine de pe aeroportul din Timișoara…

Și dacă s-o mai bate și palma pe tandemul cu Hellvig, chiar că ar fi ”de tot rahatul” să se intre cu acest handicap în cursa prezidențială…

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

Alina Gorghiu
DEVORATOAREO! TOT PRIN SPATE? PÂNĂ LA CAPĂT?

Cătălin TACHE

AU COMBINAT-O la 80 de ani! LA EA SUNT BANII lui BOC și VIDEANU!

Cătălin TACHE

Șeful STS, PRINS CU VIBRATORUL LA GURĂ pe ZĂGAZULUI, la PARTER!

Cătălin TACHE

ȚIRIAC, OMUL BND! SEHR GUT, COLDEA!

Cătălin TACHE

KARMA: MÂNA LUNGĂ a SIE te-a ajuns!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.