CAMERA P 134! AICI AJUNG PROCURORII DNA!

Ei bine, ultimele pretinse ”fete mari” ale sistemului ar face bine deja să se ”dezvirgineze” singure!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Radu Mihăiță Cazacu

Pentru că, gata, a fost stabilită inaugurarea oficială – și simultană la Miami, Washington și New York! – a DIVIZIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI ROMÂNIA – SUA!

Ceea ce înseamnă că raportul de forțe va fi cu totul altul de acum înainte. Deși ”Loviturile” și-au atins în mare parte obiectivele ”targhetate” și până acum.

Cea mai bună dovadă fiind fotografia pe care o prezentăm în exclusivitate. Cea cu procurorul Radu Mihăiță Cazacu singur, în fața unei instanțe de judecată, ca un simplu muritor… Tocmai el… Da, da, chiar acel ”DUMNEZEU” al Secției Militare a Direcției Naționale Anticorupție care ajunsese să ordone pătrunderea în sediul Serviciului Român de Informații, percheziții și sechestrarea computerelor conținând secrete de stat de cel mai înalt nivel contrainformativ! În ce speță…? În ce dosar…? Pentru ce interes judiciar…? În urma cărei proceduri…? Uite că nici astăzi nu prea se știe ce a fost cu asaltul – ce este drept eșuat, în cele din urmă – asupra celui mai important serviciu secret al țării.

În schimb uite că se știe sigur că fotografia cu Radu Mihăiță Cazacu în primul rând al sălii de judecată, la un singur pas de boxa acuzaților este din data de 29 aprilie.

Atunci când, după cum se aude fără putință de tăgadă pe INTERCEPTAREA INTRATĂ ÎN POSESIA NOASTRĂ, judecătorii nu mai tremură de frică în fața ”colegilor” procurori. Nu se mai tem de ”paradelile” acestora… De operațiunile de ”decapat destine”… Și nici de ”săpăturile” unora care s-au crezut Dumnezei!

Astfel că, de această dată nu procurorul militar anticorupție, ci cetățeanul Radu Mihăiță Cazacu a trebuit să plece capul și să asculte și ce spune ”cealaltă parte”… Și acuzatorii… Și judecătorii…

Totul în Dosarul Nr. 2440/2024. Pe 29 aprilie, în camera P 134 – Constantin Hamangiu, Complet s1 c11 a fost pur și simplu ”dinamitat” un nou ”câmp tactic” al Justiției! Unul cu același ”modus operandi” ca al ”Dumbravei minunate” a lui Coldea! Oameni de afaceri români fiind deposedați de afacerile lor în urma unor dosare parcă anume deschise doar pentru a putea fi apoi ”închise de cine trebuie”! Desigur, doar pentru ”prețul corect”…

Insist, înregistrarea aflată atât în posesia noastră, cât și a Casei de Avocatură a ASI din SUA fiind mai ”curată decât lacrima” în ceea ce privește limpezimea acuzelor aduse împotriva suspectei CAZACU ELENA THEODORA!

Nu o spunem noi, ci scrie negru pe alb în decizia magistraților din halucinantul Dosar nr. 231/172/2022, cel al ”SAMSARILOR DE PROCURORI”! Primele măsuri dispuse fiind chiar ”instituirea sechestrului asigurator asupra tuturor bunurilor mobile și imobile suspecților Petrescu Renato Ștefan, Cazacu Elena Theodora și ale Cabinetului de Avocat Cazacu Elena Theodora, până în concurența sumei de 1.300.000 euro”.

Suspecta Cazacu Elena Theodora fiind soția procurorului militar anticorupție Cazacu Radu Mihăiță. Și mama fetiței acestuia. Și fosta lui concubină care, sub numele de fată de Calagiu Elena Theodora încasa de la suspecții transformați în martori de către concubinul – soț – procuror milioane de euro!

În dosarul care zdruncină șandramaua DNA MILITAR din toate putredele-i încheieturi fiind atașate inclusiv contractele și anexele prin care soția procurorului încasa și 1.300.000 de euro pentru o simplă hârtie trimisă la Tribunal!

Ce este drept, tot în ”LOVITURĂ” am mai dezvăluit fotografii cu același procuror DNA în sălile de judecată. Însă atunci acesta era prezent ”în timpul liber”, pentru a îi sprijini pe foștii săi clienți audiați și făcuți scăpați după ce au ajuns clienții concubinei–soții! Acum însă, pe 29 aprilie, altul a fost statutul cetățeanului Cazacu. Cel care, omenește vorbind, este absolut de înțeles că bate drumurile sălilor de judecată pentru familia sa. Pentru că, totuși, tot va trebui să se lămurească ”atacul raider” asupra Serviciului Român de Informații! Mai ales dacă acesta a fost ordonat chiar din interior!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.