BANII ÎNAPOI! LISTA GENERALILOR ȚEPARI!

Pentru toți ”Nătăfleață” din sistem care stau și așteaptă cu gura căscată să le pice în gură ”para mălăiață” contrainformativă!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Generali

Și care se întreabă scuipându-și în sân mai ceva ca babele cum de ”sistemul nostru cel de toate zilele” a putut naște asemenea ”monștri” precum generalii Coldea și Dumbravă… Pentru că ați dormit pe voi! Pe bocancii la al căror apel ați ajuns generali prea mulți dintre voi! Pentru că dacă nu ați fi fost interesați doar de confortul vostru financiar, atunci nu aveau nici ăștia cum să ”fure ziua în amiaza mare”, ci nu ”noaptea, ca hoții” de politicieni!

Astfel că v-ar conveni de minune să se ducă toată opinia publică – deși în România zilelor noastre așa ceva oricum nu prea mai există! – pe ”fenta” dezinformării propagandistice a doar câtorva ”mere putrede” care ar fi crescut în ”copacul vieții” în servicii.

Numai că, ghinion, DIVIZIA INTERNĂ a ASI a intrat în posesia listelor generalilor de la toate armele, structurile și serviciile posibile care au beneficiat, de-a lungul anilor, de un ”start imobiliar” ca niciun altfel de ”fraier” de român de rând.

Adică au primit credite imobiliare preferențiale, pe ochi frumoși, ca să ne referim aici doar la cei care, de bine, de rău, au făcut hatârul obedientului sistem bancar să le treacă ratele în bazele de date. Fiind însă și cazuri în care pur și simplu ”creditele imobiliare” nu au fost decât niște donații complet ilegale.

Deocamdată însă, dezvăluim lista generalilor ”vechii gărzi” care au beneficiat de creditele preferențiale. Cu speranța oricum deșartă că barem astfel se mai apucă și actualii operativi să achite din rate. Fie ele la una și aceeași Banca (…) sau mai ales ”direct la dezvoltator”! Știu ei prea bine care! Dar și noi! Da, da, ăla de după pod…

Cap de listă fiind generalul Serviciului de Protecție și Pază, chiar fost prim-adjunct al directorului SPP, Iulian Crăiniceanu. Cel care a ajuns să îi asigure ”protecția contrainformativă” miliardarului Gruia Stoica, cunoscut mai nou drept ”Iulică Versace” luând credit ”pentru o durată de 20 de ani, pentru imobil, în valoare de 71.384.976 lei”.

Colegi din primul ”lot” de ”preferențiali” foști sau actuali pe care îl publicăm astăzi fiind și…

Toma Zaharia – secretar de stat M.A.I.;

Tutilescu Marian George – secretar de stat M.A.I.;

Dan Gheorghe – șef D.I.P.I.;

Iliescu Dumitru – director S.P.P.;

Băjenaru Aida – colonel S.P.P.;

Tănase Tudor – general, director S.T.S.;

Ștefănuț Ion – general, S.R.I.;

Tănase Ion – colonel S.P.P.;

Pelmuș Pandelea – general, M.A.I.;

Manoloiu Constantin – chestor, secretar de stat M.A.I.;

Tobă Petre – chestor, ministru de Interne

Jănică Arion Țigănașu – chestor, șef DGA – M.A.I.;

Slăvoiu Ionel – șeful Secției Parchetelor Militare;

Tache Viorel – șef D.I.P.I. – M.A.I.”…

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

Alina Gorghiu
DEVORATOAREO! TOT PRIN SPATE? PÂNĂ LA CAPĂT?

Cătălin TACHE

AU COMBINAT-O la 80 de ani! LA EA SUNT BANII lui BOC și VIDEANU!

Cătălin TACHE

Șeful STS, PRINS CU VIBRATORUL LA GURĂ pe ZĂGAZULUI, la PARTER!

Cătălin TACHE

ȚIRIAC, OMUL BND! SEHR GUT, COLDEA!

Cătălin TACHE

KARMA: MÂNA LUNGĂ a SIE te-a ajuns!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.