BĂLUȚĂ – PREMIER, CIUCĂ – PREȘEDINTE!

Da, acesta este ”planul nebun” prin care generalul Lucian Pahonțu speră ca, după 2 noiembrie, atunci când oricum va fi ”dezbrăcat de uniformă”, să poată bântui ”câmpurile tactice” ale debilului stat român și în continuare!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
primarul-daniel-baluta

Un ”proiect de țară” care a ”bubuit” în mintea celui ce conduce Serviciul de Protecție și Pază încă din anul 2005 după ce a priceput că, dacă Iohannis chiar va prinde un izbăvitor post de comisar european al Apărării, atunci nu îl va mai trage după el și la Bruxelles.

Și uite cum Pahonțu cel disperat de scăderea dramatică a ”AMR”-ului în fruntea SPP a trebuit să se mulțumească să lucreze doar cu ”materialul clienților” de acasă! Astfel că Nicolae Ionel ”Ciucă al nostru” va trebui acum să execute orbește și ordinul de a candida la Președinția României! Din partea unei ”drepte unice” care urmează să fie ”curățată”, de către ”beneficiarul final” Lucian Pahonțu, de orice posibili alți pretendenți interni. Oricum fiind destul timp în acest sens până la declanșarea operativă a candidaturii generalului Ciucă.

ciolacucviuca

Numai că Pahonțu nu doar că nu are încredere în ”gonacul lui Hayssam”… Dar a primit și semnale credibile că Marcel Ciolacu este deja ”nefrecventabil” în lumea bună a consultanților care contează cu adevărat. Astfel că a trebuit să găsească un alt premier de stânga, care să candideze în tandem cu președintele liberal de dreapta! Și cum tot îl avea pe ”Băluță de la patru” în dosare, și-a zis probabil că astfel va împușca doi iepuri dintr-o lovitură. Rupe și PSD-ul, dar mai ales îi găsește lui Ciucă un partener tot la fel de ”procedurizat”. Și trecut deja printr-un complex proces de ”disciplinare” mai mult ”sistemică”, decât politică.

Și cum multora chiar le curg ”balele electorale” după performanțele administrative ale lui Băluță, Pahonțu speră că va defila cu un loial președinte general la Cotroceni și cu un credincios bun gospodar la Palatul Victoria.

Iar dacă în țara asta ar vota doar procurorii, acoperiții și detașații, atunci chiar că planul lui Pahonțu ar avea șanse de reușită. Și pe nisipul fin al Eghinei s-ar putea scrie, cu o sticlă de ”Blue Label”, ”BĂLUȚĂ + CIUCĂ = LOVE MULT”!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.