AVEM GENERAL GRU!

Cum ASI GLOBAL USA, cea care editează platforma de intelligence Analize Strategice și Informații în România este o companie sută la sută americană, cu sediul în North Miami – Florida, poate nu este deloc întâmplător că DIVIZIA INTERNĂ a ASI a rămas singura ”entitate media” care demască, din nou, cea mai mare vulnerabilitate LA ZI la adresa securității naționale.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Vladimir Lipaev

Și anume faptul că debilele structuri ale oricum eșuatului stat român tocmai ce sunt pe cale ”să înghită”, cu ochii în pământ, un ambasador documentat ca fiind general GRU sub acoperire! Și expulzat deja de către alte state membre ale NATO – Alianță din care, parcă și noi facem încă parte – tocmai pentru legăturile primejdioase întreținute cu serviciile secrete de la Moscova.

Dar, să începem cu sfârșitul… Pe 6 iunie, ”ziua, ca dobitocii”, mai–marii Ministerului Afacerilor Externe din România ”luând act” de faptul că – asta ne mai trebuia! – avem în Corpul Diplomatic acreditat la București și un general GRU! Adică al celor mai CRIMINALE, LA PROPRIU, servicii secrete din lume!

”Ana Tinca, secretar de stat pentru afaceri strategice în Ministerul Afacerilor Externe l-a primit pe ambasadorul agreat al Federației Ruse în România, Vladimir Lipaev, pentru prezentarea scrisorilor de acreditare.

Este vorba despre practica diplomatică, prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare fiind un pas formal înainte de instalarea la post”.

6 iunie, 2024… După ce, pe 17 aprilie 2024, ASI dezvăluia în premieră un mai mult decât îngrijorător raport al singurei structuri contrainformative românești care mai încearcă să ducă mai departe tradiția fostei unități de elită anti–KGB, U.M. 0110…

Avertisment pe care îl reluăm integral, cu toate că după ”actul de supunere” al MAE din 6 iunie, doar președintele în funcție Klaus Werner Iohannis mai poate stopa de acum, fie și în ultima clipă și fără niciun fel de justificare diplomatică, acest gest de umilință națională…

”Sub nicio formă, dar sub nicio formă, autoritățile române nu trebuie să accepte acreditarea propunerii noului ambasador desemnat al Federației Ruse!

Iar după publicarea acestui raport contrainformativ de către ASI, ca și a decretului prezidențial în original semnat de către Vladimir Putin, toate structurile abilitate sunt obligate, la rândul lor, să facă propriile verificări suplimentare.

(…) în anul 2023, Estonia, stat membru al NATO a expulzat un număr de diplomați ruși atașați la Tallinn, aceștia fiind acuzați de spionaj! Printre ei a figurat și Vladimir Lipaev, identificat de către autoritățile estoniene drept „colonel FSB pe deplin acoperit”.

Numai că primele verificări ale structurii contrainformative (…) arată că Vladimir Gheorghevici Lipaev, născut în 1959 la Moscova, vorbitor al limbilor engleză, franceză și germană este de fapt general al temutelor servicii militare de informații rusești GRU!!! Pista de la Tallinn, cea de colonel FSB nefiind decât de primă acoperire”.

La fel cum și fiica generalului GRU, din 6 iunie chiar ambasadorul rus agreat la București a fost ”plantată” prin aceeași schemă operativă de ”dublă acoperire” la Viena!

Ce au înțeles autoritățile române din acest avertisment? NIMIC! Spre bucuria necondiționată a celor care ce au ”în GUȘĂ, și în căpușă”! Adică ”punctajul” primit de la acoperiții generalului Lipaev! Pentru că, așa după cum tragem încă un semnal de alarmă și astăzi, 10 iunie, odată cu de acum inevitabila instalare a ”ambasadorului” Vladimir Lipaev, la Ambasada Federației Ruse în România urmează să aibă o schimbare totală a liniilor ”cu acoperire diplomatică”. Agenții unui SVR mult mai apropiat de lumea civilizată de intelligence urmând a fi înlocuiți cu ”asasinii” GRU! Pentru că, ei bine, peste tot în statele membre NATO, structurile contrainformative ale serviciilor secrete partenere consideră prezența ”acoperiților” GRU pe teritoriul lor drept cea mai gravă vulnerabilitate! Numai că, ghinion, România fiind cu adevărat țara tuturor posibilităților, la București urmează a fi ”detașați”, în perioada următoare, între 20 și 30 de agenți GRU!

Cu sprijinul DIVIZIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE, ASI urmând a monitoriza, în timp real, instalarea acestora în casa conspirativă de pe strada Arhitect Ion Mincu.

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.