Astea-s BFF: CODRUȚA + RAMONA = LOVE MULT!

Acum, nici măcar strategii acestui halucinant nou ”proiect de țară” pentru obedienta Românie nu pot băga mâna în foc că Laura Codruța Kovesi și Ramona Iuliana Chiriac vor rămâne ”Best Friends” chiar ”Forever”!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
kovesi&ramona

Însă vestea momentului aceasta este! Așa că, români, aveți mare grijă! De data aceasta chiar că vi se pregătește ceva!

Pentru că, așa după cum am ”nimerit-o” încă din ianuarie 2022 că pentru alegerile din 2024 se vor ”alinia astrele” pentru ca ”femeia puternică din afara politicii” Ramona Chiriac să fie anunțată drept ”aleasa” debilei coaliții PSD–PNL, tot așa ne mai ”hazardăm” astăzi cu o nouă dezvăluire. Și anume că impunerea Ramonei Chiriac drept ”deschizătoarea” listei comune a liberalilor și social–democraților pentru alegerile europarlamentare nu reprezintă decât primul pas pentru cei care speră că ”anchilozata” Uniune Europeană le va putea smulge americanilor România de sub nasul parteneriatului strategic!

Astfel că planul de la Bruxelles prevede că, în timp ce Klaus Werner Iohannis va primi drept recompensă pentru figurația din cursa pentru funcția de secretar general al NATO un post ”dătător” de imunitate diplomatică, Ramona Chiriac va fi aruncată, ”pe repede înainte”, în cursa prezidențială!

Pentru că social–democrații oricum s-au resemnat că nu vor mai ”pupa” ei Palatul Cotroceni! Iar ”Ciucă al nostru” nu mișcă în front, atâta vreme cât își poate păstra pensia specială. Și pentru el, dar mai ales pentru soția Cristina!

Singura dilemă contrainformativă fiind dacă Ramona Chirac va face sau nu înainte de alegerile prezidențiale șocantul anunț că, dacă va deveni prima femeie președinte din istoria României, atunci o va desemna pe o altă ”femeie puternică, venită din afara politicii”, drept premierul viitorului Guvern!

Iar dacă proiectul cu o conducere bipolară Ramona Iuliana Chiriac–Laura Codruța Kovesi va fi pus și în practică, atunci chiar că nu doar reactivatul Băsescu ”va emigra în Congo”!

Da, știu, vorbim doar de un scenariu… Dar și în ianuarie 2022, atunci când anunțam că Ramona Chiriac este numele pe care liderii PSD și PNL îl vor primi ”în plic” de la Bruxelles, mulți inițiați ai sistemului nici măcar nu s-au obosit să dea o ”căutare” pe ”Google”. Cu toate că numele de Ramona Iuliana Chiriac nu le spunea mai nimic… Nici măcar faptul că aceasta era una dintre cele mai aplicate promotoare a adoptării de către România a ”Agendei LGBTQ+”…

Oricum, prin devansarea alegerilor în decembrie, progresiștii sistemului speră ca inevitabila undă de șoc ”trumpistă” să nu mai poată afecta alegerea șefului statului român. Iar informațiile din surse convergente intrate în posesia noastră confirmă că, de ceva vreme, Laura Codruța Kovesi și Ramona Iuliana Chiriac sunt cele mai bune prietene. Ceea ce înseamnă implicit că ambele și-au dat acceptul pentru a se ”înhăma” la acest proiect de țară cu două femei puternice și din afara politicii plantate la Palatele Cotroceni și Victoria!

Și dacă, așa după cum dezvăluiam zilele trecute, Laura Codruța Kovesi încă simte în ceafă răsuflarea ”Black Cube” iar Ramona Iuliana Chiriac nu a putut încă ”îngropa sub preșul AIVD” trecutul olandez, cea din urmă se mai poate confrunta cu o nouă provocare contrainformativă…

Deocamdată însă fiind suficient ca alegătorii pesediști și liberali să știe barem că ascensiunea acesteia a început din Bacău! Acolo de unde a fost remarcată ”de cine trebuie”…Da, da, exact acel Bacău! Uite că o știm! Și o spunem!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.