ARMATA OBLIGATORIE! DE-AIA NU VREA NIMENI PREȘEDINTE!

Lipsa oricărui entuziasm pentru intrarea în cursa prezidențială, indiferent de care dintre candidații prezidențiabili cu adevărat serioși și cu șanse de luat în calcul vorbim, devine tot mai greu de digerat!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Atât de către propriile electorate de stânga sau de dreapta, cât mai ales de către aparatele de partid care nu mai înțeleg nimic.

Cu atât mai puțin de ce trebuie să își implore liderii – culmea, chiar cotați cu șanse reale de câștig! – să se lase convinși să o ia către drumul Cotrocenilor.

Și nu, în niciun caz nu mai este la mijloc doar frica de o Kovesi pentru care, în ultimele zile, se fac presiuni externe deja isterice pentru a fi împinsă, cu orice preț, spre ”MAREA FINALĂ”!

Numai că ”selecționații” din ”lotul lărgit”, cei dintre care se va alege cel care va conduce România, cel mai probabil, următorul deceniu – două mandate – au primit deja bună parte din ”punctajul de țară” care le revine odată instalați la Putere.

Una dintre prioritățile absolute ale viitorului șef de stat urmând a fi reintroducerea stagiului militar obligatoriu pentru toți cetățenii români!

Ca șef al statului, comandant suprem al Armatei și mai ales ”mână forte” care ar urma să țină strâns frâiele Puterii republicii prezidențiale având de ”bifat” această cerință care, cu siguranță, îi va pune întreaga Românie în cap!

Drept urmare, de-aia se și codesc mulți dintre candidații cu șanse reale. Practic, trag de timp cu speranța deșartă că astfel vor putea ocoli impunerea ”foii de parcurs” care prevede imperativ această ”adaptare” a strategiei de securitate națională în contextul în care, totuși, România va deveni ”vârf de lance” în coastele ”Noii Rusii”.

Desigur, măsura poate părea cel puțin una surprinzătoare, ținând cont de speranța generalizată a ”înghețării” conflictului ucraineano-rus.

Numai că Norvegia, Suedia, Finlanda sau Danemarca deja au operat modificările legislative privind reintroducerea serviciului militar obligatoriu. Măsură luată strict pe fondul amenințării ruse!

Țările Baltice au trecut, la rândul lor, la prima fază a reintroducerii serviciului militar obligatoriu, prin atragerea a jumătate din populația activă în tabere militare periodice de instrucție. Model urmat și de Polonia, țară de asemenea aflată sub ”geana” Moscovei și în care tinerii peste 18 ani sunt chemați printr-o amplă campanie guvernamentală de informare pentru a participa la stagiile de instrucție militară.

Iar după cum reiese din informațiile DIVIZIEI INTERNE a ASI GLOBAL USA, una dintre primele ”punctaje” pe care trebuie să le introducă, în ritm accelerat, pe agenda publică viitorul șef de stat este chiar reintroducerea stagiului militar obligatoriu. Desigur, în câteva faze premergătoare. Etapizare care însă nu înseamnă că nu îi va pune viitorului președinte întreaga țară în cap.

Însă tocmai din acest motiv se preferă ca această decizie dură să fie luată cât mai la începutul primului mandat. Și să debuteze cu implementarea ”legilor tacite” prin care Direcția Generală de Informații a Armatei primește ”puteri militare” sporite pe timp de pace și în spațiul civil!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

IOHANNIS, pe ULTIMUL DRUM! La TURTLE BAY!

Cătălin TACHE

PUCIUL COLONEILOR 0314 – SPP: BUCULEI, AVĂSOAIE, VLĂSCEANU!

Cătălin TACHE

O POZĂ CÂT 10 RECHIZITORII!

Cătălin TACHE

PAHO, PUPĂ GHIULUL lui DESPI!

Cătălin TACHE

DNA dă iama în CNAIR: PISTOL, CHIRIE de 3.284.000 EURO!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.