Am deschis GLOBAL ASI UK la LONDRA!

ASI GLOBAL USA, compania americană care editează în România platforma de intelligence ANALIZE STRATEGICE și INFORMAȚII are plăcerea să anunțe deschiderea, la Londra, a GLOBAL ASI UK.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Noua companie britanică urmând a coordona, începând cu data de 12 iunie 2024, întreaga activitate a ”hub”-ului internațional de presă ASI GLOBAL pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, UK. Acolo unde, să nu uităm, trăiesc peste un million de români!

Prin deschiderea activității companiei britanice GLOBAL ASI UK, DIVIZIA INTERNĂ și cea de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI devin astfel și mai puternice în a spune ”ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT”!

Mai ales că demersurile în crearea unui segment internațional de presă cu adevărat independent continuă chiar în aceste zile, în care acționarii ASI GLOBAL USA negociază deschiderea altor două companii ASI, în importante state partenere europene. Și care astfel să se alăture DIVIZIILOR de INVESTIGAȚII ale ASI GLOBAL deja existente din Miami, Washington, New York, București și Londra.

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

Alina Gorghiu
DEVORATOAREO! TOT PRIN SPATE? PÂNĂ LA CAPĂT?

Cătălin TACHE

AU COMBINAT-O la 80 de ani! LA EA SUNT BANII lui BOC și VIDEANU!

Cătălin TACHE

Șeful STS, PRINS CU VIBRATORUL LA GURĂ pe ZĂGAZULUI, la PARTER!

Cătălin TACHE

ȚIRIAC, OMUL BND! SEHR GUT, COLDEA!

Cătălin TACHE

KARMA: MÂNA LUNGĂ a SIE te-a ajuns!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.