ALTĂ GÂSCĂ BUNĂ DE JUMULIT!

“Auzi prietene, nu aveți loc de mine ?”… Uite așa s-au flexat mușchii în privat pe Horia Georgescu! De zici că actul de guvernare ar fi asigurat de axa Hăpău–Coldea, ci nu de Ciucă și Ciolacu!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Dar, cel puțin de această dată este pe deplin de înțeles panica stârnită de campania de dezvăluiri a ASI. Pentru că, da, vorbim de o pe deplin ”drăcoasă” campanie de presă în care se va merge cu ”ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT”! Oricâți bani s-ar pierde! Pentru că, în fond și la urma urmei, tot banii sunt adevărata miză a ”consultanței” asigurate – ce este drept, mai mult din vorbe! – de ultimii ”rezerviști activi” ai unui sistem care are nevoie mai mult chiar și decât debila clasă politică românească de o schimbare a liniilor!

Astfel că, deși nu avem de unde ști cât de tare o fi aerul de Londra, avem în schimb ”indicii rezonabile” că miliardarilor români refugiați în ”orașul oligarhilor fugari” li s-au înfierbântat mințile cu promisiunea că se pot întoarce acasă. Ceea ce, în urma unor decizii judiciare definitive, nu poate fi decât salutar.

Numai că, ghinion, uite că promisiunile de la Londra nu au chiar ”acoperire deplină” și la București. Nici măcar la ”prețuri corecte” care deja au sărit binișor de pragul psihologic de 22 de milioane de euro!

Bani mulți. Foarte mulți. Dar este strict treaba lor – dar și a structurilor abilitate! – de unde și mai ales cum vor fi aceștia plătiți! Cu factură sau ”la șervețel”… Oricum ”Follow the money” rămânând cea mai sigură cale indicată de către organele judiciare americane.

Și uite cum, până s-or dezmetici că nu ar putea fi decât niște noi ”gâște bune de jumulit” de către ”coldiștii” de la marginea sistemului, miliardarii de la Londra, de la veteranul Puiu Popoviciu la junele Alexander Adamescu s-ar putea trezi și cu banii luați și…

De ce? Pentru că, după cum reiese din raportul contrainformativ ”securizat” la Birourile DIVIZIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI de la Miami, Washington, New York și Viena, a fost identificată ”pârghia” judecătorească prin care s-ar putea acționa. Iar dacă deja se știe că judecătoarea este șantajată cu dosarul soțului de dare de mită de la DGA, atunci înseamnă că nici ”ȘEFA” nu mai poate prezenta chiar un ”CEC în alb” pentru fugarii din Anglia și Italia…

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

Alina Gorghiu
DEVORATOAREO! TOT PRIN SPATE? PÂNĂ LA CAPĂT?

Cătălin TACHE

AU COMBINAT-O la 80 de ani! LA EA SUNT BANII lui BOC și VIDEANU!

Cătălin TACHE

Șeful STS, PRINS CU VIBRATORUL LA GURĂ pe ZĂGAZULUI, la PARTER!

Cătălin TACHE

ȚIRIAC, OMUL BND! SEHR GUT, COLDEA!

Cătălin TACHE

KARMA: MÂNA LUNGĂ a SIE te-a ajuns!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.