ALEASA AIVD! NU a PSD – PNL!

Ciolaculeee! Ciucăăă! Sunteți pe funcții! Așa că aveti nu doar dreptul, dar și obligația de a fi ”beneficiari legali” ai rapoartelor structurilor contrainformative. Bineînțeles, cu condiția să și deschideți ”plicurile galbene”.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Ramona Chiriac

Numai că ”luminatele capete” care conduc actuala coaliție de guvernare și implicit întreaga Românie au decis, ”de bună voie și nesiliți de nimeni”, ca lista comună PSD – PNL pentru alegerile europarlamentare să fie deschisă de ”femeia puternică și din afara politicii”… Ramona Chiriac. Și, da, fără putință de tăgadă, Ramona Chiriac chiar este o femeie puternică. Care vine în fruntea listei câștigătoare pentru Bruxelles din afara politicii.

ciuca&ciolacu

Iar înainte de a relua dezvăluirea noastră din ianuarie 2022, devenită ”breaking news” în martie 2024, subliniem că treaba noastră nu este decât să dezvăluim existența acestui raport contrainformativ. Iar a altor structuri să verifice aceste ”borne”. Nu de alta, dar după ce nu mai este întâlnire internațională la care România să nu fie tratată pe față drept ”Colonia”, ”al 51-lea stat” și tot așa, ar fi păcat acum ca Guvernul să defileze la alegerile europarlamentare fie și cu cea mai mică suspiciune de implicare a unor alți ”factori externi” în oricum debila noastră clasă politică. Mai ales că, dacă României i se va pune și eticheta de ”sluga AIVD-ului olandez”, aceasta nu ar face decât să întărească legendarea că nici Klaus Werner Iohannis nu este decât ”iepurele” lui Mark Rutte în cursa pentru șefia NATO.

”Experimentul implementării primei femei președinte pentru ”Colonia” România încă se află în grafic, deși se pot constata întârzieri notabile. Numai că, scăpați de povara americană după ce Administrația Biden nu mai pare la fel de decisă să le facă zile fripte partenerilor europeni, înalții comisari de la Bruxelles au șters din nou praful de pe proiectul de țară destinat României. Cel care prevede o femeie președinte pentru viitorul mandat de la Palatul Cotroceni. Și chiar dacă până în 2024 mai este ceva vreme, emisarii Comisiei Europene au turat deja motoarele pentru pregătirea acestui deziderat progresist. Astfel că, la fel cum s-a întâmplat până acum și în ultimii ani, lobby-ul deșănțat a început prin ”strângerea șurubului” ideologic la adresa autorităților politice de la București. Opinia publică urmând a fi pusă la curent ultima. Și doar atunci când ”dinamica operativă ” o va impune. Astfel că asupra Administrației Prezidențiale, Palatului Victoria, Ministerului Afacerilor Externe și serviciilor secrete a fost deja declanșată o amplă operațiune de promovare a numelui ales pentru a beneficia de ”culoarul” necesar accederii în lupta prezidențială. Numai că, surpriză, nu mai este vorba de Laura Codruța Kovesi!

A participat la numeroase cursuri de formare profesională și seminarii internaționale în domeniul afacerilor consulare, afacerilor europene, politicii de Securitate, cu accent deosebit pe democrație și statul de drept, migrație și comunicare instituțională, în cadrul unor instituții academice și de formare profesională de elită, cum ar fi Centrul European pentru Studii de Securitate George C. Marshall (Germania), Institutul Raul Wallenberg (Lund, Suedia), Ministerul Afacerilor Externe din Haga, Olanda, Academia pentru Formare Politică (Tutzing, Germania), Organizația Internațională a Francofoniei, OSCE – ODIHR și Serviciul European de Acțiune Externă al Uniunii Europene.

Avertisment din ianuarie 2024!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.