A RĂCIT! ÎI CURGE NASUL!

Le curg balele după Băluță mai ceva decât combinatorilor lui Coldea după cotizanții de serviciu!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Daniel Băluță

Pentru că, la o adică, uite că nu este chiar nicio diferență între atârnătorii de pe o parte sau alta a sistemului!

Așa că, deși Daniel Băluță chiar este un bun primar, care ar fi defilat oricum la alegerile pentru Sectorul 4, acesta a ajuns deja un fel de ”cățea politică leșinată”! Și dacă nu va reuși să aibă la timp vigoarea de a se scutura zdravăn, pentru a se ”despurica” astfel singur, tare ne este că trebuie să își programeze încă de pe acum spațiu de emisie la ”Statul Paralel”!

De ce? Pentru că deja prea mulți pensionabili ai sistemului își flexează altfel pe deplin fleoșcăiții mușchi operativi de ”oameni ai serviciilor” legendând la greu, la câte ”un kil” de ”Blue Label”, cum că ”Băluță a răcit”… ”Lui Băluță îi curge nasul”… Și, vezi Doamne, doar închipuitele ”ventuze” contrainformative indicate de ei l-ar fi scăpat la țanc de strania răceală, chiar înainte de alegeri, pentru a putea intra în cursa electorală.

Culmea fiind că legarea acestor tinichele de coada unui bun gospodar ca Băluță nu reprezintă decât un experiment prin care se urmărește și căpușarea altor de astfel de ”purtători de atârnători”… După cum și media de ”paraziți” ai unui alt primar bucureștean, Robert Negoiță, fiind de asemenea la mare concurență cu cea care l-a luat captiv și pe bietul Băluță…

Un Băluță care, dacă s-ar uita în calendarul operativ, ar vedea că, pe 2 noiembrie, Pahonțu nu va fi decât un pensionar. Așa că poate nu s-ar mai frânge chiar atât să-i pupe ”Ghiulul”…

Aaa, da, Lucică tată, așa după cum ai fost informat, chiar avem fotografia pe care astfel se dovedește că te-ai jurat aiurea că nu o are nimeni în România! Și chiar dacă ar avea-o, nimeni nu ar îndrăzni să îi dea drumul! Uite însă că o și avem… Și o să îi dăm și drumul! Că doar, gata, perioada ”Sărbătorilor Liniștite” a trecut…Cu toate că, într-adevăr, băiatul chiar nu are nicio vină!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.