50 de MILIOANE! Atât COSTĂ un ȘEF de SERVICIU SECRET!

Devansarea alegerilor prezidențiale cu câteva luni bune a luat prin surprindere nu doar oricum pe deplin debila clasă politică românească. Dar chiar și pe inițiații sistemului care astfel nu doar se întreabă cine se află în spatele acestui foarte posibil ”șah – mat” la adresa ”vechii gărzi” a sistemului.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
Figură

Dar mai ales conștientizează că, dacă alegerile prezidențiale din România rămân programate în luna septembrie, atunci acestea vor avea loc înaintea celor din Statele Unite ale Americii! Ceea ce va conta enorm!

Lăsându-i însă pe alții să își bată ”luminatele lor căpățâni” cu aceste complicații strict politice, astăzi ne rezumăm să punem ”pe harta” sistemului provocarea momentului. Și anume că teoria că ”viitorul președinte va pune noii șefi de servicii secrete” scârțâie deja alarmant în practică!

Mai ales că, ghinion, dacă se decide cumva trezirea operativă din ”adormire” a ”muribundului politic”, Klaus Werner Iohannis, atunci acesta va trebui să acționeze chiar ACUM! Pentru că, odată cu intrarea în campania pentru prezidențiale în vară, în plină perioadă de concedii a românilor din țară și a celor din Diaspora deopotrivă, chiar că nici măcar un ”autist legislativ” ca Iohannis nu își va mai putea permite aroganța de ”schimbare a liniilor” în servicii. Iar după ”momentul operativ” din septembrie, chiar și dacă ”anchilozații” judecători ai Curții Constituționale vor decide ca acesta să rămână la Palatul Cotroceni ca și ”președinte în funcție” până în decembrie, nici măcar așa nu va risca provocarea viitorului ”președinte ales” prin impunerea propriilor săi oameni.

Numai că, deși Iohannis pare să se fi resemnat că nu va mai valora nici măcar cât o ”ceapă degerată” și în niciun caz nu îl va mai prinde ”geaca roșie” la Cotroceni, nu toți ”degenerații” – că demnitari chiar nu le putem spune! – statului eșuat se împacă la ideea că pot deveni din ”Dumnezei” direct ”pușcăriabili”.

Astfel că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră – dar mai ales după cum se va documenta inclusiv operativ cât de curând! – deja un ”bolnav GIO” transpartinic de la vârful sistemului forțează scoaterea ”la vânzare” a conducerii unui serviciu secret! Fiind negociat deja și ”prețul corect” pentru ca ”omul nostru” să fie instalat în fruntea respectivei structuri informative! Singura ”concesie” fiind că respectivul ”scor” se poate achita atât în valută – 10.000.000 de euro, cât și în moneda autohtonă – 50.000.000 de lei. Cash sau pe hârtie, asta chiar că nu o mai știm…

Îată însă că știm pentru cine se fac jocurile… Și pentru care serviciu dintre cele trei vizate sunt cele mai avansate negocierile subterane! Iar dacă o știm noi, atunci o știu și alții!

Drept urmare, ”tsunami” -ul care va fi declanșat în curând în ”zona gri” a sistemului va putea fi ”decriptat” și prin prisma acestui ultim avertisment de astăzi. Chiar dacă ”puciul” nu mai este pedepsit în România zilelor noastre… Ceea ce nu înseamnă însă că nu există și alte modalități prin care să nu ne facem din nou de râs în fața partenerilor externi prin scoaterea la vânzare a șefiei unui serviciu secret! Aproape că nici măcar nu mai contează pe cât! Mai ales dacă ”plata inițială” se face în ruble…

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.