3 din 3: PUIU, HORIA și ALEXANDER, la DNA!

În ceea ce îl privește pe Coldea, ne-am făcut datoria încă din data de… 11 iulie 2023! Atunci când ”LOVITURA lui TACHE” titra scurt și la obiect: ” S-A DAT ORDINUL: ARESTAȚI-L PE COLDEA”!

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Și când îl informam – nici măcar nu îl mai avertizam – pe generalul Coldea ”să își pregătească CELULA lui”! Dar nu aia din SRI!

Prin aceeași ”precizie chirurgicală” – nu, ASI ROMÂNIA–SUA chiar nu are de ce să fie modestă pentru spectaculoasele rezultate ale acestei ”drăcoase” campanii de informare publică! – reușind să ”extragem” alte trei nume”norocoase” de pe ”lista neagră” a structurii contrainformative care a dus greul a ceea ce chiar va fi ”Ancheta Secolului”!

Astfel că seria poate pentru unii obsesivă de dezvăluiri despre ”jumulirea unor gâște” ca miliardarii fugari Puiu Popoviciu și Alexander Adamescu se dovedește acum de asemenea una cu finalizare.

După cum scrie negru pe alb în documentul oficial  din care astăzi redăm doar un prim fragment:

”Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

Direcția Națională Anticorupție

SECȚIA DE COMBATERE A CORUPȚIEI

Operator de date 4472

Dosar nr.52/1/P/2024

ORDONANȚĂ

Anul 2024 luna mai ziua 22

Moraru–Iorga  Mihaela, procuror șef secție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Corupției

Examinând actele de urmărire penală din dosarul cu numărul de mai sus,

CONSTAT

(…) La data de 15.05 2024, Direcția Națională Anticorupție- Secția de Combatere a Corupției s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, fapte de legătură cu firmele controlate de către numiții Adamescu Bogdan Alexander și Tufan Emil Mihai”.

În ceea ce îl privește pe cel din urmă, ”optimizarea dosarului său” de către gruparea Coldea a fost dezvăluită, în EXCLUSIVITATE, doar în ”LOVITURA lui TACHE”! ”Lovituri” în care am dezvăluit inclusiv prețul plătit pentru ca miliardarul care și-a înjunghiat ”ca de Ignat” secretara să fie scăpat de la ”suferință”!

La fel cum am dezvăluit și ”prețul corect” plătit pentru ca miliardarul Puiu Popoviciu să fie ”depresurizat” din ”ghearele” oricum tocite la acel moment al Justiției din România.

”22.000.000 euro împărțiți la 5 ” fiind datele concrete dezvăluite în ”Lovitura din 16 aprilie, ” PUIU și COLDEA, SCOȘI pe INTERVAL la DNA”! Și în care identificam inclusiv bornele ”culoarului feminin”  de complete asigurat pentru ”optimizarea dosarului”: Elena Gabriela, Doina, Carmen Maria, Adriana, Liana și Ionela!

De, nea Puiule, noi ți-am tot zis că ai dat banii degeaba…

La fel după cum i-am zis și ”martorului de serviciu” Horia Georgescu că nu toată lumea este ca ”Găina jumulită” de Alexander Adamescu. Cel care, ce este drept, spre deosebire de ”fratele mai mare” Puiu Popoviciu s-a ”scremut” la negocierile subterane pentru a achita o parte din ”datorie” prin oferirea unui post de administrator al Hotelului ”GRAND HOTEL” din București aceluiași ”martor” Horia Georgescu.

DIVIZIA de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI intrând inclusiv în posesia documentării complete a ”acționarului majoritar”, care nu este Alexander Bogdan Adamescu… ci ” MOUNTBAY LIMITED NICOSYA CYP”…

Astfel că, nea Puiule, Horică și Alexander, așteptați frumos la coadă la DNA, că vă vine rândul la toți! Chiar de zilele următoare… În acest nou ”lot” urmând a mai fi cooptat un reputat medic și un guraliv candidat de primărie, ambii ”optimizați” la rândul lor, prin eliberare. Bașca Boștină cel pe care deja l-am instrumentat, desigur…

ULTIMA ORĂ! Acționarii ASI GLOBAL USA LLC, compania americană cu sediul în North Miami, Florida anunță pe această cale că a fost dejucat ”atacul raider” efectuat de către membri ai grupării mai sus amintite pentru penetrarea tehnico-informativă a Birourilor DIVIZIEI de INVESTIGAȚII EXTERNE a ASI din Miami, Washington, New York și Viena. Cât și a Biroului DIVIZIEI INTERNE a ASI–SUA din BUCUREȘTI. Vom reveni.

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Cătălin TACHE

MORTUL VIU din VILA GROAZEI!

Cătălin TACHE

CÂRTIȚA DNA: ÎNGER sau DEMON?!

Cătălin TACHE

În 6 ZILE PUNE LACĂTUL pe DNA!

Cătălin TACHE

BORDELUL SERVICIILOR de pe ZĂGAZULUI!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.