22.000.000 împărțiți la 5…

Cum nu suntem mari amatori de statistici, nici măcar nu ne vom obosi să facem calculele… Din moment ce nici procurorii, nici judecătorii sau vai stelele lor de ofițeri de informații oricum nu le mai fac…

Distribuie articolul pe rețeaua preferată
puiu_popoviciu

Așa că doar ne mulțumim să dăm ”prețul corect”: 22! De milioane! Dar nu de lei! 22.000.000! Să împartă ei această sumă la câte cuvinte are decizia definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție din 4 aprilie 2024… La fel cum au împărțit și cele 22.000.000!

Desigur, Elena Gabriela, Doina și Carmen Maria încă nu au catadicsit să facă hârtiile, dar ce mai contează…? Din moment ce deja a fost respins recursul Guvernului României în litigiul cu Puiu Popoviciu. Și s-a decis astfel că terenul cumpărat cu 1 euro/mp – în timp ce procurorii DNA susțin în rechizitoriu că valoarea reală era de 150 de euro/mp! – nici măcar nu ar fi făcut parte din domeniul public al statului…

Și uite cum, după ce dosarele miliardarului au ”nimerit” pe ”culoarul feminin” al Justiției, judecătoarele Adriana, Liana, Ionela, Elena Gabriela, Doina și Carmen Maria au răsturnat, rând pe rând, toate deciziile de până atunci, din aceleași dosare!

Așa că, deși ”dincolo era mai ieftin”, aproape că nici nu este chiar așa scump… Din moment ce astfel cele cinci judecătoare au anulat inclusiv două Hotărâri de Guvern! Două H.G. anulate nefiind chiar puțin lucru…

Numai că, ghinion, dacă apare încă o H.G., atunci ”gașca nebună” ar cam trebui să dea banii înapoi! Că nu mai e vorba de o altă H.G. care să fie și ea anulată, ci de ”martorul protejat” H.G.

Da, da, chiar ăla!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI
Mai multe analize

Cătălin TACHE

Alina Gorghiu
DEVORATOAREO! TOT PRIN SPATE? PÂNĂ LA CAPĂT?

Cătălin TACHE

AU COMBINAT-O la 80 de ani! LA EA SUNT BANII lui BOC și VIDEANU!

Cătălin TACHE

Șeful STS, PRINS CU VIBRATORUL LA GURĂ pe ZĂGAZULUI, la PARTER!

Cătălin TACHE

ȚIRIAC, OMUL BND! SEHR GUT, COLDEA!

Cătălin TACHE

KARMA: MÂNA LUNGĂ a SIE te-a ajuns!

Folosim cookies clasificate ca necesare bunei functionari a site-ului. Pentru moment nu monitorizam traficul, nu stocam informatii despre dumneavoastra. Doar folosind formularul de contact avem nevoie de informatiile dumneavostra pentru comunicare.
Vizitand acest site va dati acordul cu privire la folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe informatii vizitati pagina POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE.