Justiția, din nou la VÂNĂTOARE de VRĂJITOARE!

Se pare că, în ultimele șase luni, ”doamna de fier”, ministrul Justiției din România, Alina Gorghiu a demarat operațiunea ”Blitzkrieg” împotriva fugarilor condamnați penal sau arestați preventiv

Catalin Tache

Lovitura Lu' Tache

MĂ, CIUCĂ! PLECAȘI?

Da, Nicule, știm, nu ai greșit cu nimic flagrant! Ești chiar băiat OK! Dar, gata, asta a fost tot! STOP GAME! Și o ”învelim” – informația – cât mai elegant cu putință, ca să nu te întrebăm direct: ”PLECAȘI”?

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

Pentru că asta o să faci, dacă încă nu ai făcut-o! Din moment ce până și sistemului îi este deja imposibil să te mai așeze pe un culoar, oricare dintre ele, chiar și unul în afara pistei oficiale, spre Cotroceni!

Și dacă nu vor mai avea ce face cu tine, or să te lase din brațe. Nu or să piardă timpul cu tine. Așa cum deja o face Pahonțu! Cel căruia uite că degeaba i-ai garantat încă ”două de șase”, dacă ai ajunge la Cotroceni.

Ai fost un ”ostaș în slujba țării”… Și cam atât. Dar, totuși, generale Ciucă, mai ai o ultimă misiune de îndeplinit, după care te poți retrage ca un adevărat ”maur de Plenița”.

Cea de a stopa sau barem limita daunele colaterale liberale ale transformării Elenei Lasconi într-o ”ȘOȘO de DREAPTA”! Domnule Ciucă, să o luăm și oficial… Sunteți încă președintele Partidului Național Liberal, chiar dacă știți la fel de bine ca și noi cum stați în sondaje. Așa că apărați partidul de ”atacurile isterice” care urmează de la Câmpulung! Pentru că vor urma! La fel după cum vor urma și pe stânga! Pentru că și acestea vor urma!

Astfel că în niciun caz nu a sosit încă momentul unui respiro politic. Semnalul stabilității politice dat la ultimele alegeri fiind, desigur, unul liniștitor pentru românul de bună credință. Dar nu și pentru cei care știu că, dacă nu sparg până la sfârșitul lui august o alianță de guvernare cu toate minusurile sale evidente, atunci le va fi și mai greu să o facă la alegeri. Și nu ne referim aici nici la români, și cu atât mai puțin la cei de bună credință.

Mai ales că, în timp ce toți ochii politici sunt ”beliți” doar către Est, cei contrainformativi veghează spre un alt ”flanc” al Mării Negre. Unul cu atât mai îngrijorător, cu cât este chiar unul deja integrat în NATO.

Astfel că, după cum DIVIZIA INTERNĂ a ASI va documenta chiar zilele viitoare, investițiile nebune care ne inundă infrastructura și economia în ultimele luni nu miros direct a ruble, ce este drept. Dar nici măcar dacă ar dudui non–stop tipografiile ”SULTANULUI” zi și noapte, tot nu ar putea produce camioanele de lire turcești care au fost revărsate asupra României! Și implicit a unei guvernări care trebuie să înțeleagă că, din nou, cine se aseamănă se adună…

Tu ce zici, Viorele…? Victoraș! Ți-ai făcut rezerve de Popcorn? Că valutare știm că ai!

ASISTENȚA JURIDICĂ a ASI este asigurată de către LAW OFFICES of TONY PORNPRINYA, USA.

Distribuie articolul pe rețeaua preferată

LABORATOR CLASA A, SPECIALIZAT ANALIZE LUCRARI INFRASTRUCTURA, TERASAMENTE, BETON, ASFALT

pictograma_ASI

Simona BĂDULESCU

Ursula președinte, Iohannis tot pensionar

Ai informații sau documente relevante pe care vrei să le împărtășești cu noi?

Contribuția ta poate face diferența în dezvăluirea adevărului!

pictograma_ASI

Cezar Cătălin MARIN

REȚEAUA IGNATENKO de pe SOFIA, nr.2!
pictograma_ASI

Theo P.

Kontron – o firmă amendată de Consiliul Concurenţei cu 16 milioane lei pentru TRUCAREA LICITAŢIILOR este admisă şi favorizată de Romgaz pentru o nouă licitaţie!
pictograma_ASI

Theo P.

Oprirea globală a sistemelor IT: Impactul asupra serviciilor și afacerilor
pictograma_ASI

Mark ISAACSON

Mark Isaacson
În Arena